Blog

NOTION Søren Birn

Innovator skifter spor

»Jeg træffer beslutninger baseret på fakta og data. Man lærer henad vejen, at man aldrig får 100 procent viden om effekten af nogen beslutning, og derfor skal man også bruge en smule intuition og mavefornemmelse,« siger Søren Birn.
Læs artiklen
NOTION AUTOHUSET VESTERGAARD

Få VIP-behandling hos byens autoriserede Volvo-værksted

Hos Autohuset Vestergaard venter der en nærmest royal modtagelse, når du som Volvo-kunde besøger afdelingen. Du får både din egen personlige tekniker samt VIP-afdeling med ekstra luksus. Horsens' Volvo-værksted går langt for at leve op mærkets standarder. 
Læs artiklen
NOTION Marianne Jeppesen

At være leder er ligesom at være fodboldtræner

Der er fart over feltet, når Marianne Jeppesen trækker i arbejdstøjet. Hun er en ekstrem udvikler, der hurtigt skifter job med det formål at sætte gang i hjulene, hvor hun kommer hen. Missionen er at spille sine medarbejdere gode og på den måde gøre sig selv overflødig og klar til næste udviklingsprojekt. 
Læs artiklen
NOTION SPAREKASSEN KRONJYLLAND

De bedste resultater skabes gennem personlige relationer

Sparekassen Kronjylland har Danmarks mest tilfredse kunder, og i filialen i Horsens har de formået at tredoble balancen på tre år. Det er resultater, der bliver skabt af gode kunderelationer, fortæller Jesper Fogtmann:
Læs artiklen
NOTION HM Entreprenør A/S

HM Entreprenør A/S har succes med at rekruttere fra egne rækker

Hos HM Entrepenør A/S er der højt til loftet. Hvis medarbejderne udviser potentiale og gåpåmod til at avancere og få mere ansvar, så er mulighederne der. Derfor er det ofte fra egne rækker, at virksomheden rekrutterer, når behovet for nye stillinger og kvalifikationer melder sig. 
Læs artiklen
NOTION Ey

Internationale EY engagerer sig lokalt

Der er mange dygtige revisorer, der kan sætte et regnskab rigtigt op, men den rette rådgivning er det ikke alle, der kan give. På Holmboes Allé 12 i Horsens gør EY en dyd ud af at samle det rette team til kunden, så rådgivningen sidder lige i skabet – hver gang.
Læs artiklen
NOTION COWORKIT

Lokal IT-hjælp bliver igen den bedste – nu skal du ikke være et nummer i køen

Mange små og mellemstore virksomheder har følt sig ubetydelige som kunder hos store IT-selskaber. Derfor er 40 mindre IT-selskaber gået sammen i et landsdækkende partnerskab. Her kombinerer de fordelene fra en stor organisation med de lokale relationer. 
Læs artiklen
NOTION BILLUND LUFTHAVN

Bedre infrastruktur bringer det østjyske vækstbånd tættere på Billund Lufthavn

Billund Lufthavn er en international port for turismeindustrien og erhvervslivet, men der er brug for at komme tættere på. Bedre infrastruktur til og omkring lufthavnen vil ikke kun få de østjyske vækstområder, men også resten af Danmark tættere på landets andenstørste lufthavn. 
Læs artiklen
NOTION Palsgaard

Palsgaard værner om fortiden og investerer i fremtiden

Det er 101 år siden, at Palsgaard A/S blev etableret på den naturskønne Juelsmindehalvø ikke langt fra Horsens. Siden dengang har virksomheden udviklet sig fra en klassisk land- og skovbrugsvirksomhed til en højteknologisk fødevarevirksomhed, der beskæftiger mere end 570 medarbejdere i 17 lande verden over. Udviklingen i produktionen og størrelsen på virksomheden er til at få øje på, men ønsket om at være en god arbejdsplads og bidrage positivt til omgivelserne er uforandret 
Læs artiklen
NOTION Business Horsens

Business Horsens: Vi skal være sammen om mere

Corona-krisen fik medlemstallet i Business Horsens til at stige og erhvervs- og forretningslivet i Horsens til at rykke tættere sammen. Nu gør erhvervsdirektør i Business Horsens Anders Killmann Petersen status, tager de gode erfaringer med sig og ser fremad.
Læs artiklen
SYDBANK // NOTION

Sydbank sikrer det bedste samspil mellem kundernes privat- og virksomhedsøkonomi

Hos Sydbank på Søndergade i Horsens ser de kundernes private formue og virksomhedsøkonomi som en helhed. Med en bred vifte af kompetencer og digitale værktøjer samlet under samme tag, sikrer de, at bankens kunder opnår synergi og økonomisk overskud – hele livet.
Læs artiklen
STIBO // NOTION

Stort indtryk, masser af udtryk – minimalt aftryk

Stibo Complete har eksisteret i 225 år og er Nordens førende trykkeri. Men for Stibo Complete handler det ikke kun om de indtryk og udtryk, de skaber for deres kunder hver dag – det handler også om det aftryk virksomheden efterlader sig. Derfor går de forrest i kampen for miljøet.
Læs artiklen
SPAREKASSEN KRONJYLLAND // NOTION

Sparekassen Kronjylland har Danmarks mest tilfredse kunder

Kåringen kommer fra analyse­bureauet EPSI, der hvert år foretager en måling af danskernes tilfredshed med deres bank. For Sparekassen Kronjylland er hæderen »kronen på værket« og resultatet af en treårig indsats, hvor sparekassen er gået målrettet efter at gøre sine kunder til Danmarks mest tilfredse.
Læs artiklen
RenseGruppen // Notion

Rense-firma oplever voldsom vækst

Vejlensiske Rense-Gruppen er langt foran sine vækstplaner takket være store og trofaste kunder. I et presset marked vinder de på at være på forkant med kundernes behov og på at give skarpe priser.
Læs artiklen
Pensionsgruppen - Notion

Personlig rådgivning giver overblik og tryghed – så det kan mærkes på bundlinjen

PensionsGruppen i Horsens hjælper små og mellemstore virksomheder med at få overblik over deres pensions- og sundhedsordning. Med nærværende og personlig rådgivning gør de det komplekse emne overskueligt og gennemskueligt – både for arbejdsgiver og den enkelte medarbejder i virksomheden.
Læs artiklen
INHOUSE // NOTION

Hele billed-pakken i én mand (m/k)

Inhouse Fotografi har ansat en sælger, som brænder for at finde kundernes motivation og levere det, de muligvis ikke vidste, de havde behov for. Samtidig oplever medarbejderne, at deres roller flyder sammen.
Læs artiklen
HUMANTRUST // NOTION

Det kan koste dyrt at ansætte de forkerte

Det betaler sig at være grundig, når du rekrutterer, for det kan koste helt op til 150 % af en årsløn at fejlrekruttere. Med stort branchekendskab, unikt håndværk og ærlighed hjælper rekrutteringsvirksomheden HumanTrust dig med at undgå at ansætte de forkerte. 
Læs artiklen
HAPPY EVNET // NOTION

Smid dine medarbejdere for løverne

Ree Park Safari har indledt et samarbejde med den erfarne kok og event-arrangør Morten Goul Jensen. Han skal være chef for hele parkens madkoncept. Det giver nye og spændende muligheder for at beskytte truede dyrearter.
Læs artiklen
FLONIDAN // NOTION

Gas og vand driver væksten hos lokale FLONIDAN

Tæt på motorvejens nye Horsens C-afkørsel ligger den verdenskendte produktionsvirksomhed FLONIDAN. Den har dog hverken produktion eller et stort navn i Horsens.
Læs artiklen
Enorm // Notion

En fremtid baseret på fluer

Vest for Horsens ligger ENORM BioFactory – insektfarmen, der producerer protein til fødevarer og dyrefoder. Forventningen og målet er, at insekterne kommer til at spille en central rolle i fremtidens bæredygtige foder- og fødevareproduktion.
Læs artiklen
Dyrenes Beskyttelse // Notion

Erhvervsstøtte giver bedre liv

Leila Andersen er en af de mange frivillige, som er med til at drive Dyrenes Beskyttelse. Støtte fra virksomheder er afgørende for hjælpen til dyr i nød.
Læs artiklen
Byens Hotel // Notion

Jørgensens Hotel skal være hele Horsens’ hotel og drop in-sted

Vi går gennem porten fra Søndergade i Horsens til gården bag Jørgensens Hotel. Alle vegne er der håndværkere i gang. Byggematerialer, afdækning, malerspande og stiger danner en forhindringsbane. Vi bevæger os igennem, mens vi forsøger at undgå at gå i vejen for nogen.
Læs artiklen
ANTITSCH // NOTION

Forpligtet til kamp for frihed

Forsvarsadvokat Bettina Antitsch Mortensen har viet sit arbejdsliv til at forsvare mennesker, der har brug for hendes hjælp. Notion har mødt hende til en snak om karriere, familieliv og den evige kamp for frihed og retfærdighed.
Læs artiklen
ACH // Notion

Fodbold, forretning og fornøjelse går hånd i hånd i Horsens’ største handelsnetværk

Der er intet som fodbold, der kan samle mennesker og skabe sammenhold. Sådan er det også i AC Horsens’ handelsnetværk, hvor mere end 175 virksomheder er repræsenteret. Inddelt i fem grupper mødes medlemmerne til morgen- eller fyraftensmøder, hvor der er arrangeret virksomhedsbesøg og faglige oplæg – ligesom medlemmerne har rig mulighed for at »netværke«, sparre og styrke deres forretning.
Læs artiklen
Gode oplevelser fra væg til væg

Gode oplevelser fra væg til væg

Den anden årlige Wall of Sound-festival var fyldt med god musik, kunst og spændende samtaler. Arrangørerne har ramt et koncept, som åbenlyst tiltaler et bredt publikum.
Læs artiklen
Danmarks bedste erhvervsteam har hjemme i Horsens

Danmarks bedste erhvervsteam har hjemme i Horsens

Alle kan sælge biler. Men det kræver en særlig indsats at blive valgt gang efter gang. Autocentralen Horsens tager sig så godt af kunden før, under og efter salget, at de er blevet kåret som landets bedste erhvervsteam af Volkswagen Danmark.
Læs artiklen
En traditionel vinhandel i moderne udvikling

En traditionel vinhandel i moderne udvikling

Vinoble i Horsens er på mange måder en traditionel vin- og spiritushandel – præcis som kunderne forventer det og helst vil have det. Men for indehaver Claus Helgesen er det vigtigt, at butikken hele tiden udvikler sig og følger tendenserne i samfundet.
Læs artiklen
Fra ejendomsprojekter til brands

Fra ejendomsprojekter til brands

Superego er et Horsens-baseret kreativt bureau af 29 marketing-specialister, der allerhelst vil måles på den effekt, de skaber for deres kunder – både online og offline. Bureauet har en bred kundeportefølje, men antallet af kunder fra bygge- og ejendomsbranchen stiger. Og det er der en god grund til.
Læs artiklen
Schur gør klar til generationsskifte

Schur gør klar til generationsskifte

I den Horsens-baserede milliardvirksomhed Schur International er sjette generation klar til at overtage roret. Notion har sat to af de tre Schur-søskende, der skal drive koncernen, stævne til en snak om fremtiden, opgaven og arven, de nu skal løfte.
Læs artiklen
Poul Erik Nielsen har arbejdet med brande for milliarder

Poul Erik Nielsen har arbejdet med brande for milliarder

Et stort antal danske virksomheder risikerer væsentlige tab i tilfælde af brand eller andre ulykker. Det forsøger Roesgaard & Partners at rette op på.
Læs artiklen
Nyd intensiteten, begejstringen og udfordringerne

Nyd intensiteten, begejstringen og udfordringerne

Helt fra begyndelsen udviste de og brandet mod, nytænkning og uniqueness, hvilket hurtigt gjorde Libertine-Libertine toneangivende. Nu, 10 år efter opstarten, er ejerkredsen udvidet med to kendte ansigter, nemlig Niels Mikkelsen og Christian Stadil, som skal være med til at tage brandet til næste niveau. 
Læs artiklen
Virksomheder vil have video

Virksomheder vil have video

Det kan mærkes hos Inhouse Fotografi, at levende billeder er populære. Efterspørgslen på film er stigende til både kundernes marketing på sociale medier og produktvejledninger
Læs artiklen
Den gode revisor ser ind i fremtiden

Den gode revisor ser ind i fremtiden

EY. Bag de to kendte vokaler på facaden af Holmboes Allé 12 i Horsens ligger genvejen til enhver virksomhedsejers gode samvittighed. For når logoet går igen på ens årsregnskab, kan man trygt fokusere på sine egne kompetencer.
Læs artiklen
Bådejerens one stop to shop

Bådejerens one stop to shop

Kunder fra hele Skandinavien, Tyskland og Grønland kommer til Vejle for at købe brugte både hos Bådmægleren.
Læs artiklen
Horsens skal være Danmarks teknologiske laboratorium

Horsens skal være Danmarks teknologiske laboratorium

Campus Horsens bliver centrum for en ny afdeling af Aarhus Universitet, hvis det står til Business Horsens. Her skal der for alvor sættes skub i udviklingen af IOT-teknologi.
Læs artiklen
Den moderne smede- og maskinfabrik

Den moderne smede- og maskinfabrik

Vi kan næsten se det glohede jern for os og høre lyden af hammeren, der skærer sig gennem rummet, idet den rammer metallet. Det er et hårdt og slidsomt arbejde for smeden og hans lærling, der dag efter dag tæller timerne og minutterne, til de igen kan holde fyraften...
Læs artiklen
Billund Airport er CO2-neutral i 2020 – og miljørejsen fortsætter!

Billund Airport er CO2-neutral i 2020 – og miljørejsen fortsætter!

Den grønne omstilling er i gang i Billund Airport, hvor første målsætning om en CO2-neutral lufthavn i 2020 – et af Brancheforeningen Dansk Luftfarts fire miljøinitiativer – er en realitet. Og de grønne initiativer skal fortsat prioriteres i lufthavnen.
Læs artiklen
Fra minus til plus i AC Horsens

Fra minus til plus i AC Horsens

Da han satte sig i direktørstolen tilbage i 2015 var fodboldklubben AC Horsens blot en skygge af sig selv. Nedrykningen fra Superligaen til 1. division havde taget hårdt på klubben, der var ramt af fyringer, nedskæringer og underskud. Der var nok at tage fat på for den dengang 31-årige Kristian Nielsen.
Læs artiklen
Mona Juul // Notion

Jeg vil ikke have de skide kanter!

Hvad får en succesfuld erhvervskvinde til at forlade sin direktørstilling og en håndfuld bestyrelsesposter for at satse på en plads i Folketinget? Notion mødte Mona Juul til en samtale om arbejdskraft, offentligt forbrug og julekort med hund.
Læs artiklen
Notion_Agilia

Fra Videbæk til hele verden

Om 50 år vil der ikke være protein nok til verdens befolkning, hvis vi gør som i dag. Det er motivationen for en af verdens mest innovative producenter af kosttilskud til landbruget, Agilia.
Læs artiklen
Billund Airport// Notion

Værdiskabelsen fortsætter i Billund Airport

700 millioner kroner giver Billund Airport i BNP-effekt til hele Horsens kommune. Tallet skal være endnu større i fremtiden, så lufthavnen udbygger både ruter og infrastruktur.
Læs artiklen
Roesgaard og partners // Notion

Revisorer sender en mand ind i fremtiden

Et lille skridt for Roesgaard & Partners kan blive til et gigantisk spring for selskabets kunder. Den seneste satsning fra revisionsselskabet er at sende en ung økonom ud til verdens hotspots for kunstig intelligens.
Læs artiklen
Tendhim // Notion

Horsensianske Trendhim ansætter kvikke talenter

Den internationale e-commerce- og designvirksomhed Trendhim vokser og er på udkig efter nye kolleger, der ved, hvordan personlig service leveres online. Derfor ansatte de det unge talent, Bálint Révész.
Læs artiklen
Nortvig // Notion

Nortvig bygger for de største

For et årti siden brugte Thomas Nortvig og hans virksomhed mest energi på renovering af gamle lejligheder og villaer. I år afleverer Nortvig 255 lejligheder på Bjarke Ingels-byggeriet AARhus i Aarhus.
Læs artiklen
Jual // Notion

JUAL Group løser byggeriets udfordringer

Fem selskaber med ekspertise i gennemtænkte løsninger til tag og facade sparer tid og ressourcer for en presset byggebranche.
Læs artiklen
Nordicals // Notion

Ny struktur giver erhvervsmægler større muskler

Nybolig Erhverv ændrede 28. januar navn til Nordicals. Samtidig har kæden åbnet nyt center for marketing og analyse i Aarhus, så de lokale erhvervsmæglere har mere tid til kunderne.
Læs artiklen
Kronjylland // Notion

Bankrådgiveren som matchmaker

Det handler om relationer og nærhed for Sparekassen Kronjylland. I en tid hvor mange banker centraliserer og rykker længere væk fra kunderne, har sparekassen succes med at rykke tættere på kunderne.
Læs artiklen
Watery // Notion

Daniel har været tæt på at lukke Watery flere gange

Der er et stort pres forbundet med at være iværksætter. Daniel Johannesen har haft mange søvnløse nætter over kontrakter, store indkøb og de nye investorer fra Løvens Hule.
Læs artiklen
Sydbank // Notion

Den komplette finansielle rådgivning midt på Søndergade

Tilfredse kunder er det største succeskriterie for Sydbanks erhvervsrådgivere i Horsens. I bankbygningen midt på Søndergade har de lokale erhvervsrådgivere tilsammen mere end 190 års erfaring og lever for deres kunder.
Læs artiklen
Happy // Notion

Glade kunder og skræddersyede events

Happy Event er en stærk sparringspartner til de fleste events. De guider kunderne gennem de fleste valg og er selv til stede for at følge festen helt til dørs.
Læs artiklen
Løvbjerg // Notion

Den stabile vækst fortsætter i Løvbjerg-kæden

Supermarkedskæden Løvbjerg er i gang med en langsigtet modernisering af alle 15 butikker. Men der bliver ikke indført teknologi, som vil skabe afstand mellem kunde og medarbejder.
Læs artiklen
Horsens and Friends// Notion

Erhvervslivet er afgørende for kulturen i Horsens

2019 bliver et kulturelt overflødighedshorn takket være Horsens & Friends. Sponsorerne bag har en unik mulighed for at forkæle kunder og medarbejdere med billetter til nogle af verdens største artister – mens de gør en forskel for byen.
Læs artiklen
Vitus Bering // Notion

Vitus Bering er et fyrtårn for Horsens’ erhvervsstrategi

En højteknologisk produktions­linje er sat op i innovationsparken. Her kan lokale produktionsvirksomheder se langt ud over byen og ind i deres egen fremtid.
Læs artiklen
Rodkjær Event // Notion

Unikke og grønne events skabes i Solbjerg

Et af Danmarks største eventbureauer – Rodkjær Event ligger i Solbjerg syd for Århus. Her har Mikael Rodkjær opbygget en virksomhed på at sætte de menneskelige relationer først.
Læs artiklen
Autoskade center // Notion

1.800 smadrede biler repareres og males hvert år hos Autoskadecenter Horsens

Kasper Pedersen har skabt en stor succes ved at udvide sit autolakeringsværksted med et pladeværksted. Høj kvalitet og kort leveringstid gør Autoskadecenter Horsens til et af landets bedste værksteder med kunder fra en stor del af Horsens og omegn.
Læs artiklen
Dreamwatch // Notion

Rolex og alle de andre rødder

Siden '09 har Dreamwatch.dk været en af landets foretrukne leverandører af eksklusive, brugte ure. Tusindvis af kunder har købt og solgt ure gennem Dreamwatch.dk med Micki Jensen i spidsen.
Læs artiklen
Corfitz // Notion

Det handler om at ramme fremtiden rigtigt

Gæster på Corfitz har nydt solen midt i Horsens i snart 20 år. Den centrale placering forpligter til konstant udvikling og imødekommenhed.
Læs artiklen
Kjærhus // Notion

Nødplanen er en pølsevogn på Langelinie

Hvis Malerfirmaet Kjærhus en dag må lukke, vil brødrene bag, Brian og René, lange dovne pølser over disken fra en slags pølsevognenes Hjem-Is bil.
Læs artiklen
Exxit59 // Notion

Et fleksibelt erhvervscentrum lige midt i Danmark

Exxit 59 oplever stor vækst. Transportcenteret har gjort sig synligere end nogensinde før med en række nye lejere.
Læs artiklen
Lido // Notion

De bedste madoplevelser driver Lido

Lido Caféen har flyttet sin catering-virksomhed ind i nyrenoverede lokaler og tilbyder business-pakker i biografen midt i Vejle.
Læs artiklen
Superego // Notion

Kreativitet og marketing samlet under ét tag

Superego er et kreativt bureau af 26 marketingspecialister, der allerhelst vil måles på de resultater, de skaber sammen med deres kunder.
Læs artiklen
CSK// Notion

Få din drømmebil med flexleasing

CSK Leasing er seriøse leasingeksperter med mange år i bilbranchen bag sig. De rådgiver dig i valget af den helt rigtige luksusbil.
Læs artiklen
Vingsted // Notion

Alt kan lade sig gøre på Vingsted

Virksomheder sikrer deres medarbejdere en fælles forståelse på VINGSTED hotel & konferencecenter. I 2019 bliver der plads til endnu større aktiviteter og konferencer.
Læs artiklen
Vild Smith // Notion

Vild i dag, klar Onsdag

Notion var med, da Vild $mith åbnede Wall of Sounds Forest Stage. De har brugt deres barndom i Horsens og nyder at tage den gode feststemning med hjem.
Læs artiklen
Steen Lundhild // Notion

Lundhilds Tegnestue er flyttet tættere på kunderne

Arkitekt MAA Steen Lundhilds alsidige tegnestue er flyttet fra Stensballe. 1. oktober rykkede de seks arkitekter og bygningskonstruktører ind i totalrenoverede, historiske lokaler midt i Horsens.
Læs artiklen
Hede Nielsen // Notion

Som at være julemand hele året

Fra det åbne vindue på 11. sal kan Henrik Hede-Nielsen, formand i Familien Hede Nielsens Fond, høre den faste rytme fra piloteringsmaskinerne i Horsens. Det er lyden af en byudvikling, som han er stolt over at være en del af.
Læs artiklen
EDC // Notion

EDC Ejendoms Centret giver dig den komplette rådgivningspakke

Seks boligbutikker i Horsens og omegn med fælles afdelinger for projektudvikling og erhvervsejendomme gør EDC Ejendoms Centret til din oplagte rådgiver inden for fast ejendom.
Læs artiklen
Peter Sinding // Notion

Horsens har en unik position i Danmark

Horsens Kommune har en delt førsteplads med Roskilde Kommune som Danmarks mest attraktive for tilflyttere. De mange nye borgere er med til at give Horsens’ kommunaldirektør Peter Sinding Poulsen en spændende hverdag.
Læs artiklen
Jual // Notion

Køb bygnings­profiler direkte ved producenten

JUAL er blevet Danmarks største producent af bygningsprofiler ved at levere special-fremstillede løsninger på rekordtid.
Læs artiklen
Gardin Nyt// Notion

Hele Danmarks gardineksperter har base i Horsens

Gardin Nyt monterer gardiner og markiser i hele Danmark. Men de faguddannede eksperter nyder stadig deres kunder i Horsens og omegn.
Læs artiklen
Roesgaard og partners // Notion

Ny partner i Roesgaard & Partners rådgiver om skat og moms

Peter Nordentoft er indtrådt som partner i Roesgaard & Partners, hvor han skal stå i spidsen for firmaets nye afdeling for juridisk rådgivning.
Læs artiklen
Billund Airport // Notion

Billund Airport er europamester i nye flyruter

3,6 millioner passagerer forventes at rejse gennem Billund Airport i år. Én million af dem er forretnings-rejsende, som vil hurtigt ud og hjem. Lufthavnens arbejde med at møde det behov har indtil videre gjort den til europamester i ruteudvikling.
Læs artiklen
BiBi // Notion

5 spørgsmål til BiBi Chemnitz

Bag modebrandet BIBI CHEMNITZ står den unge designer Bibi Chemnitz og hendes kæreste David Røgilds. Bibi er vokset op på Grønland. David er vokset op i Stensballe. De mødte hinanden som studerende i Århus, og nu driver de et af Grønlands største brands. Vi er nysgerrige på, hvordan de har opnået denne flotte succes og har sat Bibi i stævne til en snak om brandets tilblivelse. / rejse til hvor det er i dag.
Læs artiklen
LRP - Engageret erhverv // Notion

Engageret erhvervsrådgivning som skaber værdi

Advokathuset LRP har oprettet en ny afdeling for at hjælpe sine kunder med udbud.
Læs artiklen
Stibo - Horsens' bedst bevarede hemmelighed // Notion

Horsens’ bedst bevarede hemmelighed ruster sig til fremtiden

220 arbejdspladser gemmer sig bag de mange nye byggerier i erhvervsområdet Horsens Syd. Her arbejder det grafiske supermarked Stibo Complete på at skabe maksimal effekt for deres kunder.
Læs artiklen
Jacobsen Plus - Et moderne designhus // Notion

Et moderne designhus for alle

Designhuset Jacobsen Plus samler nyskabende interiør og klassiske designermøbler i et af Danmarks største designhuse.
Læs artiklen
Allan Junger Autocentralen Horsens

Autocentralen bygger nyt bilhus på Vejlevej

Ny filialdirektør vil gøre Autocentralen Horsens klar til at give kunderne en meget bedre oplevelse i 5.000 m2 nyt bilhus.
Læs artiklen
Hybel - Hjem til mere // Notion

Hjem til mere

Hybel er en drøm, som går i opfyldelse for de syv familiefædre, der står bag. De vil hjælpe danskerne med at få det hus, de drømmer om – og give flere mennesker hjem til mere.
Læs artiklen