Blog

Odin Teatret Vest

Kunsten at tiltrække og udvikle talenter

Den nye teaterleder på Nordisk Teaterlaboratorium – Odin Teatret ser store fællestræk mellem kommercielle virksomheder og det verdensberømte teater. Behovet for at udvikle og fastholde talenter er præcist det samme. En disciplin teatret med succes har dyrket siden 1966 i Holstebro.
Læs artiklen
Skrædderaard Vest

Vognmand i Holstebro glæder sig over de høje benzinpriser

Erik Skræddergaard har fyldt sit lager med øl og sodavand til priser, der gør det til en dårlig forretning at køre til grænsen for at købe stort ind.
Læs artiklen
Superego Vest

Marketing samlet ét sted

Med 18 specialister på holdet i Holstebro, kan Superego dække de fleste behov for både små og store virksomheder, når det gælder målrettet markedsføring på alle platforme.
Læs artiklen
Reesink construction Vest

Kulturen bygger på nære kunderelationer og gule maskiner

Selvom Nicolaisen & Larsen A/S har skiftet navn til Reesink Construction, holder Ulfborg-virksomheden fast i de solide partnerskaber med kunderne.
Læs artiklen
Kasvi Vest

Robotterne kommer – og de bringer bæredygtige og langvarige partnerskaber med sig

Når KASVI leverer have- og ejendomsservices, handler det ikke kun om nyslået græs og grønne udearealer. Det handler også om at hjælpe kunderne med bæredygtig udvikling – og det er de nye robotter hos Birk Centerpark et godt eksempel på.
Læs artiklen
Siel Vest

Fra fejedreng til direktør og medejer

Selvom SIEL A/S er den nye dreng i klassen, når det gælder totalentrepriser til erhvervsbyggeri, har ejerne til sammen mere end 100 års erfaring i branchen. Allerede fra begyndelsen er de åbne for at give nye talenter et medejerskab i virksomheden.
Læs artiklen
Witt Vest

Hvis vi kan tænke det, kan vi realisere det

Handelsvirksomheden Witt A/S i Herning gør aldrig noget halvt. Nu er en gourmetrestaurant i særklasse på vej i en af virksomhedens karakteristiske domer. Gæsterne træder ind i en helt særlig verden.
Læs artiklen
Jysk energi Vest

Lokalt medejerskab sikrer glade naboer

Kan en stor, utiltalende solcellepark blive den attraktive nabo, som man håber aldrig flytter? Jysk Energis korte svar er ja.
Læs artiklen
Orkesterefterskolen Vest

Taktstokken svinger med drømme og korpsånd på unik efterskole

En fælles passion er afgørende i Asbjørn Faleides arbejde med at drive landets mest specialiserede efterskole inden for klassisk musik.
Læs artiklen
Movino Vest

Rene råvarer – ren afslapning

To brødre har succes med vin- og mad-koncept, der vender op og ned på forestillingerne om god mad. Her er det kunsten at gøre så lidt som muligt ved naturens gaver.
Læs artiklen
Airheat Vest

Godt makkerskab sikrer succesfuldt generationsskifte

Da ejerne af AIRHEAT i december 2020 gik på deres første juleferie med nøglerne til virksomheden, var ordrebogen så godt som tom. Året efter hentede de en omsætningsrekord med en vækst på 40 %.
Læs artiklen
modelhuset Vest

Stiven har en magisk nøgle til fremtidens byggeri

Modelhuset i Holstebro bruger avanceret teknologi til at gøre nybyggeri og renoveringer både hurtigere, billigere og mere bæredygtigt.
Læs artiklen
Hjerl Hede Vest

Museum vil være med til at løse højaktuelt samfundsproblem

Hvis udviklingen fortsætter som nu, vil der om ti år mangle 100.000 håndværkere i Danmark. Gennem projekt ”Modern Hands” vil Hjerl Hede udvikle helt nye værktøjer til at kickstarte unges interesse for at tage en håndværksuddannelse.
Læs artiklen
midtjyllands-lufthavn Vest

Midtjyllands Lufthavn vil være Danmarks grønneste

Lufthavnen vil være showcase for lufthavne over hele verden og vise vejen til fuld grøn omstilling.
Læs artiklen
Faerch Group Vest

Verdens epicenter for bæredygtig emballage ligger i Holstebro

Faerch Group med hovedsæde i Holstebro er førende i verden, når det gælder livslang genanvendelse af plast til fødevareemballage. Kun én ting står i vejen for næste kvantespring i Danmark
Læs artiklen
Obama Vest

Tidligere præsident Barack Obama indtager Skive efter års hemmelige forberedelser

KulturCenter Skive har inviteret det politiske ikon til at tale for 1.200 midt- og vestjyske erhvervsledere 12. juni 2022.
Læs artiklen
Ledelsen i Sydbank Horsens. Fra venstre: Erhvervsdirektør Helene Kelstrup, områdedirektør Claus Brandt, filialdirektør Flemming Hansen og Private Banking- og Investeringsdirektør Anders Andersen Øst

I Sydbank er det dygtighed og relationer, der skaber værdi

På Søndergade i Horsens finder du byens og omegnens største bank. Men hvad er Sydbank egentlig for en størrelse - udover at de er størst?
Læs artiklen
Jesper Esman Andersen, ansvarlig for ESG-rapportering og klimaregnskaber hos Roesgaard Øst

Lyder ESG-rapportering og klimaregnskab uoverskueligt? Det er det ikke

Hvis du ikke allerede er begyndt at indsamle data om, hvor bæredygtig din virksomhed er, så er det en god idé at gå i gang nu. Rådgivningshuset Roesgaard kan hjælpe dig med at finde data og samle det hele i et klimaregnskab og en ESG-rapport. Og det er slet ikke så svært, som det lyder.
Læs artiklen
Stibo Complete // Notion. Foto: Inhouse Studios Øst

Elevprogram skal lokke arbejdskraft til Stibo Complete

I denne tid råber mange virksomheder på kvalificeret arbejdskraft. Den grafiske virksomhed, Stibo Complete i Horsens, er ingen undtagelse. Nu har de taget sagen i egen hånd og startet et spritnyt elevprogram, der skal uddanne fremtidens medarbejdere til kommunikationsindustrien. Målet er at få 10 elever ind i 2022.
Læs artiklen
Sundheds- og trivselsmanager Tina Falk til venstre Øst

Mere end bare emballage: Medarbejdertrivsel er højt på dagsordenen

Schur har altid investeret i sine medarbejderes trivsel og sundhed. Senest har de ansat en sundheds- og trivselsmanager og blandt andet etableret et fitnessrum til medarbejderne.
Læs artiklen
Fra venstre: Gran Bar-medejer, Eoin Magill Madsen, indehaver af Haddock & Friends, Mads Falck Valentin-Hjorth og medejer af Gran Bar, Claus Hald. Øst

Nyt spisested i Horsens: Gran Bar præsenterer Haddock & Friends

En oase med sydlandsk stemning og masser af lækker fisk og skaldyr. Sådan præsenterer Gran Bar på Søndergade i Horsens deres nye samarbejde med fiskerestauranten Haddock & Friends.
Læs artiklen
Erhvervskonsulent Peter Karger og servicechef Jacob Larsen fra Autohuset Vestergaard Øst

Autohuset Vestergaard belønner loyale kunder

Serviceaftaler på biler er populære – også hos Autohuset Vestergaard, der har 10.000 kørende aftaler i hele landet. Kunder med serviceaftaler betragtes som yderst loyale, og det kan der være økonomiske fordele i – særligt hvis man er Volvo-kunde.
Læs artiklen
Jan Hesselund, direktør i Billund Lufthavn Øst

Billund Lufthavn er med på rejsen mod en grønnere luftfart

Kapløbet om at være de første til at tilbyde grønt brændstof til alverdens flyselskaber er i gang. Billund Lufthavn er med i kapløbet sammen med en række samarbejdspartnere – og de har travlt, lyder det fra direktør i Billund Lufthavn, Jan Hessellund.
Læs artiklen
Glad Brian Priske på fodboldbanen som træner Øst

En drøm om succes og en tro på, at kærligheden varer ved

I foråret 2021 blev tidligere landsholdsfodboldspiller Brian Priske tilbudt job som cheftræner i den belgiske storklub, Royal Antwerp. På mange måder et svært valg mellem karrieren og familien. Og så alligevel ikke. For hvis man drømmer om succes, og har et håb om og en tro på, at kærligheden kan løfte den drøm, så er valget måske slet ikke så svært at tage.
Læs artiklen
Halbyg_Notion Øst

Halbyg sætter rammen – og rammer plet

Det er ikke så kompliceret. Halbyg bygger haller af enhver art og sætter rammen for alt fra kulturliv til produktion. Med over 20 års erfaring løfter de barren for, hvad en hal kan være og indeholde, ligegyldigt om det gælder domicil-, industri- eller idrætshaller.
Læs artiklen
Erhvervsholdet ved Sparekassen Kronjylland Øst

Sparekassen Kronjylland opruster på erhvervskontoen

Sparekassen Kronjylland på Grønlandsvej i Horsens har sat alle sejl ind på at blive en erhvervssparekasse. Senest har de ansat to nye erhvervsrådgivere, der skal sikre endnu mere vind i sejlene. Vi har mødt afdelingsdirektør Jesper Fogtmann Hansen og erhvervskundechef Jens Kallehave til en snak om at stå på tæer for kunderne og aldrig tage dem for givet.
Læs artiklen
Autocentralen_Notion Øst

Højteknologisk bilforhandler, men stadig god, personlig service

På Vejlevej 151 i Horsens ligger et spritnyt 6.000 kvadratmeter stort bilhus, hvor kvalitetsbiler og den gode kundeservice går op i en højere enhed. Hos Autocentralen Horsens er kvalitetsbiler nemlig ingenting uden den gode serviceoplevelse.
Læs artiklen
Kristian Justesen, direktør for VELUXfabrikkerne i Østbirk og Brædstrup Øst

Velux kan godt klare sig selv – men det vil de helst ikke

Siden det første VELUX ovenlysvindue blev produceret i Østbirk i 1946, har virksomheden fulgt med udviklingen i samfundet og formået at tilpasse sig den - dog uden at gøre det store væsen af sig. Det er begyndt at ændre sig, og det skyldes ikke mindst direktør Kristian Justesen, der hellere vil dele netværk og inspiration, end gemme sig i VELUX' egen verden.
Læs artiklen
Indehaverne af Gourmetvognen, Berit Bjerregaard og Preben Lund Øst

Vi kan lige så godt lave det lækkert, når vi alligevel er der

Gourmetvognen er en pølsevogn ud over det sædvanlige: Lækre råvarer, gourmethotdogs og sliders er i fokus. Til gengæld bliver der ikke pillet det mindste ved den afslappede og uhøjtidelige stemning, der er kendetegnet ved en almindelig pølsevogn. Og det er helt bevidst, fortæller indehaverne Preben Lund og Berit Bjerregaard.
Læs artiklen
Filosof og erhvervsmand Morten Albæk Øst

Morten Albæk: Tilfredse medarbejdere er en utopi. Det er meningsfuld ledelse ikke

Filosoffen og erhvervsmanden Morten Albæk er en eftertænksom mand. Et menneske, der har viet sit liv til at skabe meningsfulde virksomheder, organisationer og brands. Han selv forsøger hver dag at leve livet modigt, tilgivende og ikke mindst meningsfuldt.
Læs artiklen
Bertel Bording fra Dansk Lydisolering Øst

Fra tommestok til akustisk tegnestue

Trods ydmyg start som mindre håndværksmester ved spisebordet på Østerbro, har Bertel Bording skabt en akustisk tegnestue, som er samarbejdspartner for landets største virksomheder.
Læs artiklen
Platan Tæpper // Notion. Foto: Inhouse studios Øst

Gulve, tæpper og gardiner giver mere velvære – også på arbejdspladsen

I mere end 30 år har indehaver af Platan Tæpper, Carsten Nortvig, været en del af butikken på Platanallé i Horsens – først som ansat og siden 2000 som indehaver. Sammen med sine medarbejdere rådgiver han både private og erhvervskunder i, hvordan de vælger tæpper, gulve og gardiner, der giver værdi og mere velvære.  
Læs artiklen
Kongsby Rekruttering // Notion. Foto: Inhouse studios Øst

Hos rekrutteringsvirksomheden Kongsby finder de ikke den bedste kandidat. De finder den rigtige

Personlige værdier, langvarige relationer og god karma er afgørende for rekrutteringsvirksomheden Kongsby, når de matcher virksomheder med egnede kandidater.
Læs artiklen
Kulturstationen // Notion. Øst

Kulturstationen: En fuldstændig sindssyg glimmerpalette af kultur

Horsens’ nytænkte kulturtilbud, Kulturstationen, vil sprænge kulturens rammer og skabe gratis kvalitetskultur til børnefamilier. Indtil videre går det ret godt.  
Læs artiklen
Romdeluxe // Notion. Foto: Inhouse studios Øst

Nørdernes paradis – og hr. og fru Danmarks butik

På Bygaden i Stensballe ligger en lille butik med stor personlighed. Ligesom to af indehaverne Claus Andersen og Kim Pedersen. De er ægte romnørder, der byder alle velkomne i deres lille romparadis.
Læs artiklen
Let it bee // Notion. Foto: Inhouse studios Øst

Let it bee sætter naturen fri

Fra trimmet, velklippet og kantet græsplæne til vild med vilje og et mangfoldigt plante- og dyreliv: Let it Bee i Østbirk vil revolutionere måden, vi tænker grønne arealer på.
Læs artiklen
Ejendoms Centret A/S i Horsens // Notion. Foto: Inhouse studios Øst

EDC Ejendoms Centret A/S i Horsens er blevet grønnere

Solceller på taget, to ladestandere og udskiftning af alle lyskilder og computere. EDC Ejendoms Centret A/S i Horsens har taget den bæredygtige omstilling til sig.
Læs artiklen
Billund Lufthavn // Notion. Foto: Inhouse studios Øst

Billund Lufthavn vil skabe mere vækst i samarbejde med østjyske virksomheder

Billund Lufthavn kigger ind i fremtidens rejsevaner og vil stille danske virksomheder stærkere og skabe langvarige samarbejder.  
Læs artiklen
Stibo Complete // Notion. Foto: Inhouse Studios Øst

Point of Sale vinder frem: Kunderne vil have en oplevelse i butikkerne

Kæmpebannere, vinduesudsmykning, butiksskilte, podier og figurskårede skilte. Efterspørgslen efter marketingmateriale i butikkerne vinder mere og mere frem. I Nordens største grafiske supermarked, Stibo Complete, mærker de efterspørgslen og skruer op for produktionen.
Læs artiklen
Kunster Michael Kvium // Notion. Foto: Inhouse studios Øst

SCENEN ER SAT - IGEN

...for horsensianeren Michael Kvium *1955. Han er udstillingsaktuel i sin fødeby. Udstillingen indeholder malerier, akvareller og skulpturer i bronze. Udstillingen har titlen ’Darkland.’ Det sker i Galleri Franz P. på Carolinelundsvej 47 i Horsens, som Michael Kvium har været tilknyttet siden sin start som - hvad det skulle vise sig - en af Danmarks bedste kunstnere med sine groteske, tabubelagte og insisterende værker i mange slags materialer! Tekst af Bente Hammershøy, kunstshistoriker
Læs artiklen
Borre Knob Konferencecenter // Notion. Foto: Inhouse studios Øst

Hist hvor vejen slår en bugt, ligger der et konferencecenter så smukt

Der er dage, hvor Borre Knob Konferencecenter danner smukke rammer om begivenheder som bryllupper, runde fødselsdage og barnedåb. Og så er der dage, hvor Borre Knob brillerer som åndehul for erhvervsfolk, der mødes til konferencer, strategidage eller topmøder. Borre Knob er noget ganske særligt.
Læs artiklen
Kan man hedde Superego i Vestjylland? Vest

Kan man hedde Superego i Vestjylland?

Da Peoplez Reklame- og webbureau i Holstebro i marts fusionererede med Superego i Horsens, var det nye navn en af de største betænkeligheder. Nogen fik kaffen galt i halsens mens andre gav high five.
Læs artiklen
FN's verdensmål er tænkt ind i en af Midt- og Vestjyllands største private boligudstykninger Vest

FN's verdensmål er tænkt ind i en af Midt- og Vestjyllands største private boligudstykninger

VEM Byg tænker natur og nære fællesskaber ind i nyt boligområde i Holstebro med plads til 700 boliger.
Læs artiklen
Kreative og bæredygtige erhverv indtager slagteriet Vest

Kreative og bæredygtige erhverv indtager slagteriet

I mange år var slagteriet i Holstebro en stor virksomhed med mange ansatte, og nu kan der igen tjenes penge i det gamle slagteri. De industrielle bygninger er nemlig ikke kun Holstebros nye samlingssted for kunst og gadeidræt men også for kreativ forretningsudvikling og iværksætteri.
Læs artiklen
Det begyndte med en fyraftensøl og endte med en revolution i bryggeribranchen Vest

Det begyndte med en fyraftensøl og endte med en revolution i bryggeribranchen

Efter 12 års udvikling af vandhydraulik gik Holstebro-virksomheden Hydract A/S på børsen for at skaffe 35 millioner kroner i aktiekapital. Børsen blev væltet og investorerne var mere end klar.
Læs artiklen
Nyt navn og skarp profil skal bringe rejsebureau til nye højder Vest

Nyt navn og skarp profil skal bringe rejsebureau til nye højder

Holstebro RejseCenter og Herning ErhvervsRejser hedder nu Rejsechefen og vil tydeliggøre fordelene ved at bruge bureauet til erhvervs-, gruppe- og sportsrejser over hele verden.
Læs artiklen
Jysk energi deler værdierne Vest

Jysk energi deler værdierne

Forsyningsselskabet skal producere grøn energi og være til stede i lokalområdet. Det er mantraet for Jysk Energi, der satser stort på begge dele.
Læs artiklen
Stil bare havemøblerne i Vesterhavet Vest

Stil bare havemøblerne i Vesterhavet

Sander Kobes sælger havemøbler og parasoller i høj kvalitet til kunder over hele Danmark. Møblerne er både særdeles smukke og ganske solide.
Læs artiklen
joca følger med, når virkeligheden forandrer sig Vest

joca følger med, når virkeligheden forandrer sig

Et generelt fokus på bæredygtighed og nu en politisk dagsorden om affaldssortering har forandret jocas måde at tænke forretning på. At udvikle sig med tidens tendenser har gjort Vinderup-virksomheden til en af landets største leverandører af affaldsløsninger.
Læs artiklen
Det handler om lokalt engagement Vest

Det handler om lokalt engagement

Efter finanskrisen var Vestjysk Bank tæt på at vælte omkuld. I dag står banken stærkere end nogensinde i en stor del af Jylland.
Læs artiklen
KASVI gør det grønne grønnere – på den grønne måde Vest

KASVI gør det grønne grønnere – på den grønne måde

Når grønne områder skal gøres grønnere på en grønnere måde, stiller det nye krav til dem med de professionelle grønne fingre. Herning-virksomheden KASVI mærker stigende efterspørgsel efter grøn vedligehold af udearealer.
Læs artiklen
Opskriften på en hård bundlinje er fyldt med bløde ingredienser Vest

Opskriften på en hård bundlinje er fyldt med bløde ingredienser

Dorte Zacho Martinsen fra BM Silo i Tvis har ført familievirksomheden styrket gennem flere globale kriser. Hun er med i alt fra lokale bestyrelser til rådgivende nationale udvalg og holder internationale oplæg. Hendes løsninger er altid helt nede på jorden.
Læs artiklen
Henrik nyder det frie optikerliv Vest

Henrik nyder det frie optikerliv

Hver dag er en fest for optiker Henrik Madsen, indehaver af Madsen Optik i Holstebro. Han er fri af kæder og bestemmer selv, hvilke briller han har på hylderne. Det giver kunderne helt nye muligheder.
Læs artiklen
Viborg er gyllebranchens Silicon Valley Vest

Viborg er gyllebranchens Silicon Valley

Fusion mellem Samson og Gøma manifesterer Danmark som førende producent af gyllevogne med miljøvenlig teknik, der er efterspurgt over hele Europa.
Læs artiklen
Erhvervslivet i Holstebro er i bevægelse Vest

Erhvervslivet i Holstebro er i bevægelse

Medlemstallet i ErhvervsForum Holstebro skyder i vejret – nyansat direktør tøver ikke med at fortælle både virksomheder, uddannelser og kommune at alle skal på banen. Og det virker.
Læs artiklen
NOTION SUPEREGO Øst

Kreativitet og teknisk knowhow går hånd i hånd

Hos Superego er vi specialister i digital markedsføring, der konverterer og bidrager til, at du når dine mål. Vi forener skarp forretningsforståelse med høj, teknisk ekspertise og kreativ råstyrke – og omdanner det til målbare resultater.
Læs artiklen
Oluf Jørgensen Øst

Oluf Jørgensen A/S: 75 år med udvikling og væksteventyr

I årenes løb er der kun kommet flere arbejdsopgaver på de rådgivende ingeniørfirmaers skriveborde. Oluf Jørgensen A/S har altid budt udviklingen velkommen og sidder i dag langt fremme i bussen, når det kommer til totalrådgivning, effektive løsninger og kvalitetssikring.
Læs artiklen
moneypenny Øst

Kvinder kan (også) investere

Hvad har lyserøde nuancer, omsorgsfuld sparring og facebookgrupper med investeringer og aktier at gøre? ALT. Sådan lyder svaret i hvert fald, når du spørger Linnéa Schmidt og Ann-Christina Lykke (AC) – de to powerkvinder bag virksomheden Moneypenny & More.
Læs artiklen
nortec Øst

Succes og udvikling må aldrig være på bekostning af trivsel og arbejdsglæde

Nortec i Vejle servicerer og sælger professionelle vaskemaskiner og tørretumblere til fællesvaskerier i hele landet. Nortec har bevist, at succes handler om mentalitet, konstant udvikling og evnen til hurtig omstilling – især når konkurrencen er hård.
Læs artiklen
Helen Øst

En opkvikker mod corona-træthed

Er du træt af den daglige trummerum på hjemmekontoret få meter fra sengen, køkkenet og dagligstuen? Erhvervspsykolog Helen Eriksen har splittet coronatrætheden til atomer og hormoner og kommer med sine bedste bud på, hvordan man klarer sig igennem med psyken i god behold.
Læs artiklen
Stibo Copmplete Øst

Stibo Complete tilfører nye segmenter til det grafiske supermarked

Med opkøbet af trykkeriet Rosendahls, der er en af Danmarks førende grafiske virksomheder, får Stibo Complete en ny specialiseret afdeling under vingerne. Rosendahls pharma-afdeling lever op til den høje GMP-standard, som bl.a. har givet virksomheden store internationale medicinal og Life Science kunder i Danmark og i udlandet
Læs artiklen
Accom Øst

Nystartet tømrerfirma vil kendes for kvalitetsbyg i Trekantområdet

I januar kom der et nyt ambitiøst byggefirma til Vejle. To firmaer med stor erfaring inden for byg og udlejning af ejendomme slog pjalterne sammen og skabte tømrerfirmaet Accom Byg, der allerede er godt fyldt op i ordrebogen.
Læs artiklen
Fixnordic Øst

Horsensianske FIXNORDIC ser ind i et skelsættende år

FIXNORDIC flyttede ind i deres nuværende lokaler på Venusvej i Horsens i efteråret 2019, men på grund af massiv fremgang og store fremtidsplaner rykker de allerede teltpælene op for at få større lokaler med plads til fremtidens vækst.
Læs artiklen
Flammen Øst

Restaurant Flammen-CEO klar med en toptrimmet virksomhed efter corona

Horsensianske Piet Klein har altid opsøgt udfordringer. Det er en drivkraft, der gennem hans karriere har trukket ham fra job til job og en af grundene til, at han, fra han var 18 til han var 22 år, skiftede bopæl hele fem gange.
Læs artiklen
Notion Roesgaard Øst

Roesgaard byder sin 10. partner velkommen

Dorrit Kirckhoff Hansen er indtrådt som partner i Roesgaard, hvor hun bl.a. skal koncentrere sine kræfter om at dygtiggøre de ansatte, så kunderne får den bedst mulige rådgivning.
Læs artiklen
Sparekassen Kronjylland Horsens Øst

Sparekassen Kronjylland vokser med Horsens

Siden Sparekassen Kronjylland åbnede sin afdeling i Horsens for 11 år siden, er der sket store forandringer. Pia Avnsted har som områdedirektør og ansvarlig for 14 afdelinger – heriblandt den i Horsens – været med på en stor del af rejsen.
Læs artiklen
Mark Le Fêvre Øst

Du skal ikke udsætte det, du brænder for. Du skal komme i gang.

Mark Le Fêvre har drømt om at stå på en scene og underholde, siden han var barn. Men det tog ham mange år, før han tillod sig selv at forfølge drømmen og gøre det til sin levevej. I 2021 tager han på turné med sit nye one-man-show: Heldig.
Læs artiklen
togforbindelse mellem Horsens og Billund Lufthavn Øst

Ny rapport taler for togforbindelse mellem Horsens og Billund Lufthavn

Det er allerede blevet besluttet, at der skal gå en jernbanestrækning fra Billund Lufthavn til Jelling eller Gadbjerg, som fører videre til Vejle. Men hvorfor stoppe der?
Læs artiklen
Construction Center Denmark Øst

Construction Center Denmark: Med udsigt til fremtiden

I mange år var det en forvirret, gold plet i byen, men nu huser pladsen over for Horsens Trafikterminal den nye campus for VIA University College. Det høje byggeri er skudt i vejret i løbet af de seneste år, og helt oppe i toppen er fire etager – i alt 2.600 m2 – tilegnet Construction Center Denmark, som vil styrke innovationshøjden i bygge- og konstruktionsindustrien.
Læs artiklen
NOTION Søren Birn Øst

Innovator skifter spor

»Jeg træffer beslutninger baseret på fakta og data. Man lærer henad vejen, at man aldrig får 100 procent viden om effekten af nogen beslutning, og derfor skal man også bruge en smule intuition og mavefornemmelse,« siger Søren Birn.
Læs artiklen
NOTION AUTOHUSET VESTERGAARD Øst

Få VIP-behandling hos byens autoriserede Volvo-værksted

Hos Autohuset Vestergaard venter der en nærmest royal modtagelse, når du som Volvo-kunde besøger afdelingen. Du får både din egen personlige tekniker samt VIP-afdeling med ekstra luksus. Horsens' Volvo-værksted går langt for at leve op mærkets standarder. 
Læs artiklen
NOTION Marianne Jeppesen Øst

At være leder er ligesom at være fodboldtræner

Der er fart over feltet, når Marianne Jeppesen trækker i arbejdstøjet. Hun er en ekstrem udvikler, der hurtigt skifter job med det formål at sætte gang i hjulene, hvor hun kommer hen. Missionen er at spille sine medarbejdere gode og på den måde gøre sig selv overflødig og klar til næste udviklingsprojekt. 
Læs artiklen
NOTION SPAREKASSEN KRONJYLLAND Øst

De bedste resultater skabes gennem personlige relationer

Sparekassen Kronjylland har Danmarks mest tilfredse kunder, og i filialen i Horsens har de formået at tredoble balancen på tre år. Det er resultater, der bliver skabt af gode kunderelationer, fortæller Jesper Fogtmann:
Læs artiklen
NOTION HM Entreprenør A/S Øst

HM Entreprenør A/S har succes med at rekruttere fra egne rækker

Hos HM Entrepenør A/S er der højt til loftet. Hvis medarbejderne udviser potentiale og gåpåmod til at avancere og få mere ansvar, så er mulighederne der. Derfor er det ofte fra egne rækker, at virksomheden rekrutterer, når behovet for nye stillinger og kvalifikationer melder sig. 
Læs artiklen
NOTION Ey Øst

Internationale EY engagerer sig lokalt

Der er mange dygtige revisorer, der kan sætte et regnskab rigtigt op, men den rette rådgivning er det ikke alle, der kan give. På Holmboes Allé 12 i Horsens gør EY en dyd ud af at samle det rette team til kunden, så rådgivningen sidder lige i skabet – hver gang.
Læs artiklen
NOTION COWORKIT Øst

Lokal IT-hjælp bliver igen den bedste – nu skal du ikke være et nummer i køen

Mange små og mellemstore virksomheder har følt sig ubetydelige som kunder hos store IT-selskaber. Derfor er 40 mindre IT-selskaber gået sammen i et landsdækkende partnerskab. Her kombinerer de fordelene fra en stor organisation med de lokale relationer. 
Læs artiklen
NOTION BILLUND LUFTHAVN Øst

Bedre infrastruktur bringer det østjyske vækstbånd tættere på Billund Lufthavn

Billund Lufthavn er en international port for turismeindustrien og erhvervslivet, men der er brug for at komme tættere på. Bedre infrastruktur til og omkring lufthavnen vil ikke kun få de østjyske vækstområder, men også resten af Danmark tættere på landets andenstørste lufthavn. 
Læs artiklen
NOTION Palsgaard Øst

Palsgaard værner om fortiden og investerer i fremtiden

Det er 101 år siden, at Palsgaard A/S blev etableret på den naturskønne Juelsmindehalvø ikke langt fra Horsens. Siden dengang har virksomheden udviklet sig fra en klassisk land- og skovbrugsvirksomhed til en højteknologisk fødevarevirksomhed, der beskæftiger mere end 570 medarbejdere i 17 lande verden over. Udviklingen i produktionen og størrelsen på virksomheden er til at få øje på, men ønsket om at være en god arbejdsplads og bidrage positivt til omgivelserne er uforandret 
Læs artiklen
NOTION Business Horsens Øst

Business Horsens: Vi skal være sammen om mere

Corona-krisen fik medlemstallet i Business Horsens til at stige og erhvervs- og forretningslivet i Horsens til at rykke tættere sammen. Nu gør erhvervsdirektør i Business Horsens Anders Killmann Petersen status, tager de gode erfaringer med sig og ser fremad.
Læs artiklen
SYDBANK // NOTION Øst

Sydbank sikrer det bedste samspil mellem kundernes privat- og virksomhedsøkonomi

Hos Sydbank på Søndergade i Horsens ser de kundernes private formue og virksomhedsøkonomi som en helhed. Med en bred vifte af kompetencer og digitale værktøjer samlet under samme tag, sikrer de, at bankens kunder opnår synergi og økonomisk overskud – hele livet.
Læs artiklen
STIBO // NOTION Øst

Stort indtryk, masser af udtryk – minimalt aftryk

Stibo Complete har eksisteret i 225 år og er Nordens førende trykkeri. Men for Stibo Complete handler det ikke kun om de indtryk og udtryk, de skaber for deres kunder hver dag – det handler også om det aftryk virksomheden efterlader sig. Derfor går de forrest i kampen for miljøet.
Læs artiklen
SPAREKASSEN KRONJYLLAND // NOTION Øst

Sparekassen Kronjylland har Danmarks mest tilfredse kunder

Kåringen kommer fra analyse­bureauet EPSI, der hvert år foretager en måling af danskernes tilfredshed med deres bank. For Sparekassen Kronjylland er hæderen »kronen på værket« og resultatet af en treårig indsats, hvor sparekassen er gået målrettet efter at gøre sine kunder til Danmarks mest tilfredse.
Læs artiklen
RenseGruppen // Notion Øst

Rense-firma oplever voldsom vækst

Vejlensiske Rense-Gruppen er langt foran sine vækstplaner takket være store og trofaste kunder. I et presset marked vinder de på at være på forkant med kundernes behov og på at give skarpe priser.
Læs artiklen
Pensionsgruppen - Notion Øst

Personlig rådgivning giver overblik og tryghed – så det kan mærkes på bundlinjen

PensionsGruppen i Horsens hjælper små og mellemstore virksomheder med at få overblik over deres pensions- og sundhedsordning. Med nærværende og personlig rådgivning gør de det komplekse emne overskueligt og gennemskueligt – både for arbejdsgiver og den enkelte medarbejder i virksomheden.
Læs artiklen
INHOUSE // NOTION Øst

Hele billed-pakken i én mand (m/k)

Inhouse Fotografi har ansat en sælger, som brænder for at finde kundernes motivation og levere det, de muligvis ikke vidste, de havde behov for. Samtidig oplever medarbejderne, at deres roller flyder sammen.
Læs artiklen
HUMANTRUST // NOTION Øst

Det kan koste dyrt at ansætte de forkerte

Det betaler sig at være grundig, når du rekrutterer, for det kan koste helt op til 150 % af en årsløn at fejlrekruttere. Med stort branchekendskab, unikt håndværk og ærlighed hjælper rekrutteringsvirksomheden HumanTrust dig med at undgå at ansætte de forkerte. 
Læs artiklen
HAPPY EVNET // NOTION Øst

Smid dine medarbejdere for løverne

Ree Park Safari har indledt et samarbejde med den erfarne kok og event-arrangør Morten Goul Jensen. Han skal være chef for hele parkens madkoncept. Det giver nye og spændende muligheder for at beskytte truede dyrearter.
Læs artiklen
FLONIDAN // NOTION Øst

Gas og vand driver væksten hos lokale FLONIDAN

Tæt på motorvejens nye Horsens C-afkørsel ligger den verdenskendte produktionsvirksomhed FLONIDAN. Den har dog hverken produktion eller et stort navn i Horsens.
Læs artiklen
Enorm // Notion Øst

En fremtid baseret på fluer

Vest for Horsens ligger ENORM BioFactory – insektfarmen, der producerer protein til fødevarer og dyrefoder. Forventningen og målet er, at insekterne kommer til at spille en central rolle i fremtidens bæredygtige foder- og fødevareproduktion.
Læs artiklen
Dyrenes Beskyttelse // Notion Øst

Erhvervsstøtte giver bedre liv

Leila Andersen er en af de mange frivillige, som er med til at drive Dyrenes Beskyttelse. Støtte fra virksomheder er afgørende for hjælpen til dyr i nød.
Læs artiklen
Byens Hotel // Notion Øst

Jørgensens Hotel skal være hele Horsens’ hotel og drop in-sted

Vi går gennem porten fra Søndergade i Horsens til gården bag Jørgensens Hotel. Alle vegne er der håndværkere i gang. Byggematerialer, afdækning, malerspande og stiger danner en forhindringsbane. Vi bevæger os igennem, mens vi forsøger at undgå at gå i vejen for nogen.
Læs artiklen
ANTITSCH // NOTION Øst

Forpligtet til kamp for frihed

Forsvarsadvokat Bettina Antitsch Mortensen har viet sit arbejdsliv til at forsvare mennesker, der har brug for hendes hjælp. Notion har mødt hende til en snak om karriere, familieliv og den evige kamp for frihed og retfærdighed.
Læs artiklen
ACH // Notion Øst

Fodbold, forretning og fornøjelse går hånd i hånd i Horsens’ største handelsnetværk

Der er intet som fodbold, der kan samle mennesker og skabe sammenhold. Sådan er det også i AC Horsens’ handelsnetværk, hvor mere end 175 virksomheder er repræsenteret. Inddelt i fem grupper mødes medlemmerne til morgen- eller fyraftensmøder, hvor der er arrangeret virksomhedsbesøg og faglige oplæg – ligesom medlemmerne har rig mulighed for at »netværke«, sparre og styrke deres forretning.
Læs artiklen
Gode oplevelser fra væg til væg Øst

Gode oplevelser fra væg til væg

Den anden årlige Wall of Sound-festival var fyldt med god musik, kunst og spændende samtaler. Arrangørerne har ramt et koncept, som åbenlyst tiltaler et bredt publikum.
Læs artiklen
Danmarks bedste erhvervsteam har hjemme i Horsens Øst

Danmarks bedste erhvervsteam har hjemme i Horsens

Alle kan sælge biler. Men det kræver en særlig indsats at blive valgt gang efter gang. Autocentralen Horsens tager sig så godt af kunden før, under og efter salget, at de er blevet kåret som landets bedste erhvervsteam af Volkswagen Danmark.
Læs artiklen
En traditionel vinhandel i moderne udvikling Øst

En traditionel vinhandel i moderne udvikling

Vinoble i Horsens er på mange måder en traditionel vin- og spiritushandel – præcis som kunderne forventer det og helst vil have det. Men for indehaver Claus Helgesen er det vigtigt, at butikken hele tiden udvikler sig og følger tendenserne i samfundet.
Læs artiklen
Fra ejendomsprojekter til brands Øst

Fra ejendomsprojekter til brands

Superego er et Horsens-baseret kreativt bureau af 29 marketing-specialister, der allerhelst vil måles på den effekt, de skaber for deres kunder – både online og offline. Bureauet har en bred kundeportefølje, men antallet af kunder fra bygge- og ejendomsbranchen stiger. Og det er der en god grund til.
Læs artiklen
Schur gør klar til generationsskifte Øst

Schur gør klar til generationsskifte

I den Horsens-baserede milliardvirksomhed Schur International er sjette generation klar til at overtage roret. Notion har sat to af de tre Schur-søskende, der skal drive koncernen, stævne til en snak om fremtiden, opgaven og arven, de nu skal løfte.
Læs artiklen
Poul Erik Nielsen har arbejdet med brande for milliarder Øst

Poul Erik Nielsen har arbejdet med brande for milliarder

Et stort antal danske virksomheder risikerer væsentlige tab i tilfælde af brand eller andre ulykker. Det forsøger Roesgaard & Partners at rette op på.
Læs artiklen
Nyd intensiteten, begejstringen og udfordringerne Øst

Nyd intensiteten, begejstringen og udfordringerne

Helt fra begyndelsen udviste de og brandet mod, nytænkning og uniqueness, hvilket hurtigt gjorde Libertine-Libertine toneangivende. Nu, 10 år efter opstarten, er ejerkredsen udvidet med to kendte ansigter, nemlig Niels Mikkelsen og Christian Stadil, som skal være med til at tage brandet til næste niveau. 
Læs artiklen
Virksomheder vil have video Øst

Virksomheder vil have video

Det kan mærkes hos Inhouse Fotografi, at levende billeder er populære. Efterspørgslen på film er stigende til både kundernes marketing på sociale medier og produktvejledninger
Læs artiklen
Den gode revisor ser ind i fremtiden Øst

Den gode revisor ser ind i fremtiden

EY. Bag de to kendte vokaler på facaden af Holmboes Allé 12 i Horsens ligger genvejen til enhver virksomhedsejers gode samvittighed. For når logoet går igen på ens årsregnskab, kan man trygt fokusere på sine egne kompetencer.
Læs artiklen
Bådejerens one stop to shop Øst

Bådejerens one stop to shop

Kunder fra hele Skandinavien, Tyskland og Grønland kommer til Vejle for at købe brugte både hos Bådmægleren.
Læs artiklen
Horsens skal være Danmarks teknologiske laboratorium Øst

Horsens skal være Danmarks teknologiske laboratorium

Campus Horsens bliver centrum for en ny afdeling af Aarhus Universitet, hvis det står til Business Horsens. Her skal der for alvor sættes skub i udviklingen af IOT-teknologi.
Læs artiklen
Den moderne smede- og maskinfabrik Øst

Den moderne smede- og maskinfabrik

Vi kan næsten se det glohede jern for os og høre lyden af hammeren, der skærer sig gennem rummet, idet den rammer metallet. Det er et hårdt og slidsomt arbejde for smeden og hans lærling, der dag efter dag tæller timerne og minutterne, til de igen kan holde fyraften...
Læs artiklen
Billund Airport er CO2-neutral i 2020 – og miljørejsen fortsætter! Øst

Billund Airport er CO2-neutral i 2020 – og miljørejsen fortsætter!

Den grønne omstilling er i gang i Billund Airport, hvor første målsætning om en CO2-neutral lufthavn i 2020 – et af Brancheforeningen Dansk Luftfarts fire miljøinitiativer – er en realitet. Og de grønne initiativer skal fortsat prioriteres i lufthavnen.
Læs artiklen
Fra minus til plus i AC Horsens Øst

Fra minus til plus i AC Horsens

Da han satte sig i direktørstolen tilbage i 2015 var fodboldklubben AC Horsens blot en skygge af sig selv. Nedrykningen fra Superligaen til 1. division havde taget hårdt på klubben, der var ramt af fyringer, nedskæringer og underskud. Der var nok at tage fat på for den dengang 31-årige Kristian Nielsen.
Læs artiklen
Mona Juul // Notion Øst

Jeg vil ikke have de skide kanter!

Hvad får en succesfuld erhvervskvinde til at forlade sin direktørstilling og en håndfuld bestyrelsesposter for at satse på en plads i Folketinget? Notion mødte Mona Juul til en samtale om arbejdskraft, offentligt forbrug og julekort med hund.
Læs artiklen
Notion_Agilia Øst

Fra Videbæk til hele verden

Om 50 år vil der ikke være protein nok til verdens befolkning, hvis vi gør som i dag. Det er motivationen for en af verdens mest innovative producenter af kosttilskud til landbruget, Agilia.
Læs artiklen
Billund Airport// Notion Øst

Værdiskabelsen fortsætter i Billund Airport

700 millioner kroner giver Billund Airport i BNP-effekt til hele Horsens kommune. Tallet skal være endnu større i fremtiden, så lufthavnen udbygger både ruter og infrastruktur.
Læs artiklen
Roesgaard og partners // Notion Øst

Revisorer sender en mand ind i fremtiden

Et lille skridt for Roesgaard & Partners kan blive til et gigantisk spring for selskabets kunder. Den seneste satsning fra revisionsselskabet er at sende en ung økonom ud til verdens hotspots for kunstig intelligens.
Læs artiklen
Tendhim // Notion Øst

Horsensianske Trendhim ansætter kvikke talenter

Den internationale e-commerce- og designvirksomhed Trendhim vokser og er på udkig efter nye kolleger, der ved, hvordan personlig service leveres online. Derfor ansatte de det unge talent, Bálint Révész.
Læs artiklen
Nortvig // Notion Øst

Nortvig bygger for de største

For et årti siden brugte Thomas Nortvig og hans virksomhed mest energi på renovering af gamle lejligheder og villaer. I år afleverer Nortvig 255 lejligheder på Bjarke Ingels-byggeriet AARhus i Aarhus.
Læs artiklen
Jual // Notion Øst

JUAL Group løser byggeriets udfordringer

Fem selskaber med ekspertise i gennemtænkte løsninger til tag og facade sparer tid og ressourcer for en presset byggebranche.
Læs artiklen
Nordicals // Notion Øst

Ny struktur giver erhvervsmægler større muskler

Nybolig Erhverv ændrede 28. januar navn til Nordicals. Samtidig har kæden åbnet nyt center for marketing og analyse i Aarhus, så de lokale erhvervsmæglere har mere tid til kunderne.
Læs artiklen
Kronjylland // Notion Øst

Bankrådgiveren som matchmaker

Det handler om relationer og nærhed for Sparekassen Kronjylland. I en tid hvor mange banker centraliserer og rykker længere væk fra kunderne, har sparekassen succes med at rykke tættere på kunderne.
Læs artiklen
Watery // Notion Øst

Daniel har været tæt på at lukke Watery flere gange

Der er et stort pres forbundet med at være iværksætter. Daniel Johannesen har haft mange søvnløse nætter over kontrakter, store indkøb og de nye investorer fra Løvens Hule.
Læs artiklen
Sydbank // Notion Øst

Den komplette finansielle rådgivning midt på Søndergade

Tilfredse kunder er det største succeskriterie for Sydbanks erhvervsrådgivere i Horsens. I bankbygningen midt på Søndergade har de lokale erhvervsrådgivere tilsammen mere end 190 års erfaring og lever for deres kunder.
Læs artiklen
Happy // Notion Øst

Glade kunder og skræddersyede events

Happy Event er en stærk sparringspartner til de fleste events. De guider kunderne gennem de fleste valg og er selv til stede for at følge festen helt til dørs.
Læs artiklen
Løvbjerg // Notion Øst

Den stabile vækst fortsætter i Løvbjerg-kæden

Supermarkedskæden Løvbjerg er i gang med en langsigtet modernisering af alle 15 butikker. Men der bliver ikke indført teknologi, som vil skabe afstand mellem kunde og medarbejder.
Læs artiklen
Horsens and Friends// Notion Øst

Erhvervslivet er afgørende for kulturen i Horsens

2019 bliver et kulturelt overflødighedshorn takket være Horsens & Friends. Sponsorerne bag har en unik mulighed for at forkæle kunder og medarbejdere med billetter til nogle af verdens største artister – mens de gør en forskel for byen.
Læs artiklen
Vitus Bering // Notion Øst

Vitus Bering er et fyrtårn for Horsens’ erhvervsstrategi

En højteknologisk produktions­linje er sat op i innovationsparken. Her kan lokale produktionsvirksomheder se langt ud over byen og ind i deres egen fremtid.
Læs artiklen
Rodkjær Event // Notion Øst

Unikke og grønne events skabes i Solbjerg

Et af Danmarks største eventbureauer – Rodkjær Event ligger i Solbjerg syd for Århus. Her har Mikael Rodkjær opbygget en virksomhed på at sætte de menneskelige relationer først.
Læs artiklen
Autoskade center // Notion Øst

1.800 smadrede biler repareres og males hvert år hos Autoskadecenter Horsens

Kasper Pedersen har skabt en stor succes ved at udvide sit autolakeringsværksted med et pladeværksted. Høj kvalitet og kort leveringstid gør Autoskadecenter Horsens til et af landets bedste værksteder med kunder fra en stor del af Horsens og omegn.
Læs artiklen
Dreamwatch // Notion Øst

Rolex og alle de andre rødder

Siden '09 har Dreamwatch.dk været en af landets foretrukne leverandører af eksklusive, brugte ure. Tusindvis af kunder har købt og solgt ure gennem Dreamwatch.dk med Micki Jensen i spidsen.
Læs artiklen
Corfitz // Notion Øst

Det handler om at ramme fremtiden rigtigt

Gæster på Corfitz har nydt solen midt i Horsens i snart 20 år. Den centrale placering forpligter til konstant udvikling og imødekommenhed.
Læs artiklen
Kjærhus // Notion Øst

Nødplanen er en pølsevogn på Langelinie

Hvis Malerfirmaet Kjærhus en dag må lukke, vil brødrene bag, Brian og René, lange dovne pølser over disken fra en slags pølsevognenes Hjem-Is bil.
Læs artiklen
Exxit59 // Notion Øst

Et fleksibelt erhvervscentrum lige midt i Danmark

Exxit 59 oplever stor vækst. Transportcenteret har gjort sig synligere end nogensinde før med en række nye lejere.
Læs artiklen
Lido // Notion Øst

De bedste madoplevelser driver Lido

Lido Caféen har flyttet sin catering-virksomhed ind i nyrenoverede lokaler og tilbyder business-pakker i biografen midt i Vejle.
Læs artiklen
Superego // Notion Øst

Kreativitet og marketing samlet under ét tag

Superego er et kreativt bureau af 26 marketingspecialister, der allerhelst vil måles på de resultater, de skaber sammen med deres kunder.
Læs artiklen
CSK// Notion Øst

Få din drømmebil med flexleasing

CSK Leasing er seriøse leasingeksperter med mange år i bilbranchen bag sig. De rådgiver dig i valget af den helt rigtige luksusbil.
Læs artiklen
Vingsted // Notion Øst

Alt kan lade sig gøre på Vingsted

Virksomheder sikrer deres medarbejdere en fælles forståelse på VINGSTED hotel & konferencecenter. I 2019 bliver der plads til endnu større aktiviteter og konferencer.
Læs artiklen
Vild Smith // Notion Øst

Vild i dag, klar Onsdag

Notion var med, da Vild $mith åbnede Wall of Sounds Forest Stage. De har brugt deres barndom i Horsens og nyder at tage den gode feststemning med hjem.
Læs artiklen
Steen Lundhild // Notion Øst

Lundhilds Tegnestue er flyttet tættere på kunderne

Arkitekt MAA Steen Lundhilds alsidige tegnestue er flyttet fra Stensballe. 1. oktober rykkede de seks arkitekter og bygningskonstruktører ind i totalrenoverede, historiske lokaler midt i Horsens.
Læs artiklen
Hede Nielsen // Notion Øst

Som at være julemand hele året

Fra det åbne vindue på 11. sal kan Henrik Hede-Nielsen, formand i Familien Hede Nielsens Fond, høre den faste rytme fra piloteringsmaskinerne i Horsens. Det er lyden af en byudvikling, som han er stolt over at være en del af.
Læs artiklen
EDC // Notion Øst

EDC Ejendoms Centret giver dig den komplette rådgivningspakke

Seks boligbutikker i Horsens og omegn med fælles afdelinger for projektudvikling og erhvervsejendomme gør EDC Ejendoms Centret til din oplagte rådgiver inden for fast ejendom.
Læs artiklen
Peter Sinding // Notion Øst

Horsens har en unik position i Danmark

Horsens Kommune har en delt førsteplads med Roskilde Kommune som Danmarks mest attraktive for tilflyttere. De mange nye borgere er med til at give Horsens’ kommunaldirektør Peter Sinding Poulsen en spændende hverdag.
Læs artiklen
Jual // Notion Øst

Køb bygnings­profiler direkte ved producenten

JUAL er blevet Danmarks største producent af bygningsprofiler ved at levere special-fremstillede løsninger på rekordtid.
Læs artiklen
Gardin Nyt// Notion Øst

Hele Danmarks gardineksperter har base i Horsens

Gardin Nyt monterer gardiner og markiser i hele Danmark. Men de faguddannede eksperter nyder stadig deres kunder i Horsens og omegn.
Læs artiklen
Roesgaard og partners // Notion Øst

Ny partner i Roesgaard & Partners rådgiver om skat og moms

Peter Nordentoft er indtrådt som partner i Roesgaard & Partners, hvor han skal stå i spidsen for firmaets nye afdeling for juridisk rådgivning.
Læs artiklen
Billund Airport // Notion Øst

Billund Airport er europamester i nye flyruter

3,6 millioner passagerer forventes at rejse gennem Billund Airport i år. Én million af dem er forretnings-rejsende, som vil hurtigt ud og hjem. Lufthavnens arbejde med at møde det behov har indtil videre gjort den til europamester i ruteudvikling.
Læs artiklen
BiBi // Notion Øst

5 spørgsmål til BiBi Chemnitz

Bag modebrandet BIBI CHEMNITZ står den unge designer Bibi Chemnitz og hendes kæreste David Røgilds. Bibi er vokset op på Grønland. David er vokset op i Stensballe. De mødte hinanden som studerende i Århus, og nu driver de et af Grønlands største brands. Vi er nysgerrige på, hvordan de har opnået denne flotte succes og har sat Bibi i stævne til en snak om brandets tilblivelse. / rejse til hvor det er i dag.
Læs artiklen
LRP - Engageret erhverv // Notion Øst

Engageret erhvervsrådgivning som skaber værdi

Advokathuset LRP har oprettet en ny afdeling for at hjælpe sine kunder med udbud.
Læs artiklen
Stibo - Horsens' bedst bevarede hemmelighed // Notion Øst

Horsens’ bedst bevarede hemmelighed ruster sig til fremtiden

220 arbejdspladser gemmer sig bag de mange nye byggerier i erhvervsområdet Horsens Syd. Her arbejder det grafiske supermarked Stibo Complete på at skabe maksimal effekt for deres kunder.
Læs artiklen
Jacobsen Plus - Et moderne designhus // Notion Øst

Et moderne designhus for alle

Designhuset Jacobsen Plus samler nyskabende interiør og klassiske designermøbler i et af Danmarks største designhuse.
Læs artiklen
Allan Junger Autocentralen Horsens Øst

Autocentralen bygger nyt bilhus på Vejlevej

Ny filialdirektør vil gøre Autocentralen Horsens klar til at give kunderne en meget bedre oplevelse i 5.000 m2 nyt bilhus.
Læs artiklen
Hybel - Hjem til mere // Notion Øst

Hjem til mere

Hybel er en drøm, som går i opfyldelse for de syv familiefædre, der står bag. De vil hjælpe danskerne med at få det hus, de drømmer om – og give flere mennesker hjem til mere.
Læs artiklen