NOTION SUPEREGO

Kreativitet og teknisk knowhow går hånd i hånd

Hos Superego er vi specialister i digital markedsføring, der konverterer og bidrager til, at du når dine mål. Vi forener skarp forretningsforståelse med høj, teknisk ekspertise og kreativ råstyrke – og omdanner det til målbare resultater.

Halvdelen af bureauet er specialister i strategisk markedsføring, effektfulde digitale løsninger og datadrevet performance, mens den anden halvdel er specialister i kreativ konceptudvikling, branding og design. Vi samarbejder for at give dig de bedste forudsætninger for at fange din målgruppes opmærksomhed på det rette sted, med det rette budskab, præsenteret på den rette måde.

Hvordan rejser dine kunder? 

Vi hjælper dig med at spotte og arbejde på tværs af alle touchpoints i kunderejsen. Med et setup tilpasset netop dine kunders adfærd, sikrer vi, at dine markedsføringskroner bliver omsat til maksimal effekt.

Vi tilbyder en fuldendt marketing-løsning og byder ind med ekspertviden på tværs af en lang række marketingdiscipliner:

  • Sociale medier
  • E-mail marketing
  • SEM
  • SEO

 

Med et specialiseret team og stor erfaring fra en alsidig kundeportefølje afdækker vi nye muligheder og potentialer i dit markedsførings-setup, som du ikke selv har set eller kender til.

 

NOTION SUPEREGO

Processen for et succesfuldt marketingsamarbejde

1: SITUATIONSANALYSE & MÅLSÆTNINGER

Vi indleder vores samarbejder med et fælles opstartsmøde, hvor vi, med afsæt i din aktuelle situation, definerer konkrete målsætninger, budskaber og budgetter for din digitale markedsføring. Vi ser på den nuværende performance, på dit marked og på dine ønsker og muligheder – med henblik på at klarlægge, hvor vi kan optimere og udvikle din virksomhed.

2. STRATEGI & EKSEKVERING

Vores fælles konklusioner fra opstartsmødet danner rammen for udarbejdelsen af den konkrete digitale markedsføringsstrategi, som skal realiseres af vores digitale eksperter. Det sker i tæt samarbejde mellem vores digitale marketing specialister og vores kreative content designere.

3. LAUNCH & LÆRINGSFASE

Vi indleder de planlagte indsatser på de valgte digitale kanaler og udfører mikro-tests af, hvad der virker bedst i lige netop dette setup. Det betyder, at der indledningsvist vil være en læringsfase, hvor algoritmerne arbejder på at indhente et tilstrækkeligt stort datagrundlag til at kunne give vores kampagner et optimalt afkast.

4. EVALUERING & UDVIKLING

Vi evaluerer indsatsen og udvikler setuppet løbende både i forhold til den kreative og tekniske performance, så din virksomhed altid får mest muligt ud af annoncekronerne.