Superego

Marketing samlet ét sted

Med 18 specialister på holdet i Holstebro, kan Superego dække de fleste behov for både små og store virksomheder, når det gælder målrettet markedsføring på alle platforme.

Alle virksomheder har behov for markedsføring. For at tiltrække og fastholde gode kunder. For at tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere.

- Markedsføring handler ikke alene om at sælge sine produkter og tjenesteydelser. Det handler om at stille sig så stærkt på markedet som muligt. Være synlig med knivskarpe værdier og tydelige produkter, siger Per Tornvig, der er administrerende direktør for Superego i Holstebro, der er et af de største fullservice reklame- og digitale bureauer i Midt- og Vestjylland.

Det betyder, at ikke bare én men mange discipliner inden for markedsføring skal i spil, hvis man vil stå stærkt.

Stærk markedsføring

- Digital markedsføring på sociale medier er stærk markedsføring. Men det står jo ikke alene. Annoncerne på fx Google og Facebook skal lede ind på en hjemmeside, der følger meget præcist op på den forventning, der er skabt i den digitale annonce, siger Per Tornvig.

Han oplever ikke sjældent markedsføring, der stritter i mange retninger og digitale annoncer, der leder nysgerrige kunder frem til… ingenting.

- Markedsføring, der ikke hænger sammen og taler ind i en større fortælling om virksomheden, kan være skønne spildte kræfter og ikke mindst kroner. Derfor kan det give god mening at alliere sig med et bureau, der har både digitale og kreative kompetencer på hylden, siger Per Tornvig.

Klogt, kreativt og enkelt

Hos Superego er arbejdsmantraet: Klogt, kreativt og enkelt.

- Det betyder, at vi sætter os grundigt ind i vores kunders forretning. Vi lægger hjernerne i blød og kommer med kreative og gerne opsigtsvækkende løsninger. Og frem for alt gør vi det nemt for vores kunders kunder at handle. Så enkelt er det egentligt, siger Per Tornvig.

De 18 specialister i Holstebro tæller alt fra journalister og tekstforfattere til brand designere, digitale designere, webudviklere og ikke mindst specialister i markedsføring online.

- Vi er brede, men vi er også dybe. Vi har dygtige specialister på alle pladser. Og måske bedst af alt, så har alle vores kunder én dedikeret projektleder, der kender forretningen og koordinerer indsatsen på tværs af de forskellige specialer. Dét er en stærk kombination, som vores kunder har stor glæde af, siger Per Tornvig.

Og kommer de 18 specialister i Holstebro til kort, så har de 40 knivskarpe kollegaer hos Superego i Horsens at sparre med.

Lægger man de to afdelinger sammen, så er Superego på top-ti over de største fullservice bureauer i Danmark uden for København. Det kan noget. •