Allan Junger Autocentralen Horsens

Autocentralen bygger nyt bilhus på Vejlevej

Ny filialdirektør vil gøre Autocentralen Horsens klar til at give kunderne en meget bedre oplevelse i 5.000 m2 nyt bilhus.

I foråret 2020 åbner Autocentralen Horsens sit nye bilhus på Vejlevej. Det 5.000 kvadratmeter store byggeri skal erstatte det nuværende bilhus på Vejlevej 1 og blive byens førende bilhus.

»Vi er vokset ud af huset her og skal have tidssvarende omgivelser. Det nye hus matcher bilerne, så kunderne får en god oplevelse. Samtidig skal vi udvide forretningen og give plads til mange flere biler,« siger filialdirektør Allan Junge, som kom til Autocentralen Horsens i maj.

Det nye bilhus vil få separate afdelinger til VW, Skoda, brugtbiler og nye el-modeller. Det betyder også flere lokale arbejdspladser. Autocentralen Horsens er allerede Horsens og omegns største leverandør af flådebiler fra VW til alle de store leasingselskaber – og byens eneste autoriserede forhandler af Skoda.

Allan Junge glæder sig til at komme tæt på den nye omfartsvej og motorvejen. Det vil blandt andet gøre det lettere for de mange Audi-kunder at få autoriseret service på deres biler og komme hurtigt videre.

»Det er den bedste placering, vi kan få i hele Horsens. Kunderne får let ved at komme ud til os fra hele området, og de kan hurtigt komme på motorvejen for at prøvekøre vores biler,« siger han.

Spændende udfordring

Den nye filialdirektør er uddannet biløkonom og har drevet flere bilbutikker, før han kom til Autocentralen Horsens. Autocentralen Horsens’ fremtidsplaner fristede Allan Junge.

»Jeg kan godt lide nye udfordringer. Der skal ske noget omkring mig. Her skal jeg stå i spidsen for nye tiltag, og det gør det til en spændende tid,« siger han.

Væksten i Horsens er tydelig for Autocentralen Horsens. Mange erhvervskunder bestiller nye biler uden at give gamle i bytte. Det mest populære er at lease eller finansiere dem med flåderabat på fire-årige aftaler. Typisk er besøgene hos det specialuddannede mekanikerteam med i prisen.

Den dyreste bil er den, der holder stille. VW er måske ikke det billigste at købe, men i længden bliver de det.

Autocentralens huse i Esbjerg, Kolding og Horsens skaber sammen en stor synergi for kunderne. Driftsudgifterne er blandt de billigste i markedet på alle biltyper – kassebiler kan vedligeholdes komplet for 155 kr. om måneden ved 80.000 km over fire år.