Autocentralen_Notion

Højteknologisk bilforhandler, men stadig god, personlig service

På Vejlevej 151 i Horsens ligger et spritnyt 6.000 kvadratmeter stort bilhus, hvor kvalitetsbiler og den gode kundeservice går op i en højere enhed. Hos Autocentralen Horsens er kvalitetsbiler nemlig ingenting uden den gode serviceoplevelse.

I januar 2022 slog Autocentralen Horsens dørene op for deres nye bilhus på Vejlevej 151 i Horsens. Her forhandler de nogle af de bedst sælgende bilmærker på markedet - nemlig Volkswagen, Škoda, Seat og Cupra. Udover personbilsmærkerne tilbyder Volkswagen Erhverv en bred palette af varevogne, som ofte leveres indrettet og dekoreret efter kundens ønske.

Bilforretningen emmer også af Audi, idet forretningen er autoriseret Audi-serviceværksted. Dette betyder blandt andet, at alle, der har leaset Audi, ikke behøver at køre udenbys for at få lavet service. De kan blot komme til Autocentralen Horsens, der håndterer alt mellem kunden og leasingselskabet.

Filialdirektør Allan Junge

 

Bilhusets salgsafdeling er delt op i fire afsnit, hvor de forskellige bilmærker har hver deres særlige univers. Udover afdelingerne for de forskellige mærker har huset også en specifik afdeling med en række af brugte biler til de kunder, som ønsker at kigge på det.

Hos Autocentralen Horsens arbejder vi med store, internationale bilbrands, som stiller krav til look og style. Derfor har hvert brand sit eget showroom.

»Hos Autocentralen Horsens arbejder vi med store, internationale bilbrands, som stiller krav til look og style. Derfor har hvert brand sit eget showroom. På den måde kan vi fremvise de forskellige bilmærker og modeller på bedst mulig vis, og det giver også en bedre helhedsoplevelse for vores kunder,« fortæller Allan Junge, der er filialdirektør hos Autocentralen Horsens.

I det nye bilhus er antallet af lifte på værkstedet og i skadecentret mere end fordoblet, så kundernes ventetid kan nedsættes. Mekanikerne og karosseriteknikerne har også fået det absolut nyeste udstyr at arbejde med.

»Vi har virkeligt travlt på vores værksteder, og derfor har vi også udvidet kapaciteten markant. Samtidig ansætter og søger vi i tiden også flere mekanikere og teknikere,« tilføjer Allan Junge. 

Gearet til fremtiden

For godt tre år siden overgik Autocentralen Horsens til en ny ejerstruktur og et nyt setup, som i den grad har givet luft under vingerne. Det har både haft en positiv indvirkning i hele virksomheden - til glæde for medarbejdere og kunder - og der er også sket et skifte i serviceniveauet. Med flytningen til de nye, store lokaler på Vejlevej er Autocentralen gearet til fremtiden og fremtidens bilmærker. Her vil der nemlig også være fokus på salg og service af el- og hybridbiler, som kommer til at fylde en hel del fremover.

Autocentralen Horsens

God kundeservice ligger i DNA’et

Autocentralen Horsens tager sig altid godt af kunden både før, under og efter salget. Og sådan vil det blive ved med at være. Hos Autocentralen Horsens bygger deres kundeservice nemlig på en filosofi om, at kunderne ses som venner af huset. Her skal der være plads til god stemning, men alle besøg afsluttes altid med en professionel opsummering af, hvad der er aftalt. Og servicen stopper ikke der. 

Kvalitetsbiler er ingenting uden god, "gammeldags" service.

»Når man har forhandlet Volkswagen siden 1950, serviceret Audi siden 1975 og nu også forhandler Škoda, Seat og Cupra, så ved man efterhånden en hel del om kvalitetsbiler. Men kvalitetsbiler er ingenting uden god, "gammeldags" service« siger Allan Junge. 

Gammeldags kan man dog ikke kalde Autocentralen Horsens og deres værksted. Det er tværtimod højteknologisk og bemandet af specialuddannede mekanikere, der ved alt om alle modeller, udstyrsniveauer og teknologier.

En bil til ethvert behov og ønske

Uanset om det er erhvervs- eller privatkunder, kan Autocentralen Horsens finde en bil, der passer til ethvert behov og ønske. Hvis man går med biltanker, så er bilhuset på Vejlevej altså et rigtig godt sted at finde inspiration.

»Jeg vil faktisk gå så langt og sige, at det er en dum ide at gå ud at købe bil, uden at have været forbi os. Vi kan altid rådgive og give inspiration, så kunden finder lige præcis den bil, der passer til både behov og ønske,« lyder det fra Søren Kjær Nielsen som er salgschef for personbiler.

Filialdirektør Allan Junge foran Autocentralen Horsens

En del af noget større

Autocentralen, som oprindeligt er et familieejet Kolding-firma, startede i 1976 og har gennem tiden opkøbt og bredt sig til de fleste store byer i regionen. I dag har Autocentralen syv afdelinger fordelt i byerne Kolding (to lokationer), Haderslev, Vejen, Esbjerg, Vejle og Horsens. Fælles for alle afdelingerne er den gode service. Dén oplever kunderne nemlig uanset, hvilken Autocentralen, de besøger. Samlet beskæftiges 375 medarbejder, og der sælges årligt over 12.000 biler og omsættes for knap 2 mia. kroner.