Steen Lundhild // Notion

Lundhilds Tegnestue er flyttet tættere på kunderne

Arkitekt MAA Steen Lundhilds alsidige tegnestue er flyttet fra Stensballe. 1. oktober rykkede de seks arkitekter og bygningskonstruktører ind i totalrenoverede, historiske lokaler midt i Horsens.

Efter 10 år på godset Stensballegaard er arkitekt maa  Steen Lundhild og hans ansatte flyttet til centrum af Horsens. Førstesalen i Viggo Norns historiske bygning på Vitus Berings Plads 1 er ombygget og istandsat med respekt for arkitekturen. Tilgangen er den samme, når Lundhilds Tegnestue bygger om og moderniserer for sine kunder.

For Lundhilds Tegnestue handler arkitektur om at skabe kvalitetsbyggerier med god samvittighed. Tingene skal gøres ordentligt, og det sker bedst, når man er et team og har hjertet med i hvert eneste projekt.

»Vores hidtidige smukke rammer har virket inspirerende på alle medarbejderne. I Vitus Berings Plads-
ejendommen er vi igen omgivet af smuk og sjælfuld arkitektur, som passer til vores tegnestue, hvor vi har stor respekt for faget,« siger Steen Lundhild.

Lundhilds Tegnestue samler en bred vifte af kompetencer. Sammen drysser de både luksusvillaer, ombygninger, logistikcentre og domiciler ud over det danske landskab. Alle kendetegnet ved at være tænkt indefra, hvorved brugerne får optimal oplevelse af lys og rumlighed. 

Placeringen 400 meter fra banegården gør på én gang Lundhilds Tegnestue synlig i byen og til en attraktiv praktikplads og samarbejdspartner for studerende. Det gælder både arkitektstuderende fra Arkitektskolen Aarhus og bygningskonstruktørerne på det nye VIA Universiy College på slagterigrunden.