Stil bare havemøblerne i Vesterhavet

Stil bare havemøblerne i Vesterhavet

Sander Kobes sælger havemøbler og parasoller i høj kvalitet til kunder over hele Danmark. Møblerne er både særdeles smukke og ganske solide.

Stellet er lavet i samme slags aluminium og lakeret med samme pulverlak som boreplatformene i Nordsøen. Med andre ord kan havemøblerne, som Sander sælger i havemøbelvirksomheden Lapatio, holde til en del. Som minimum det danske vejr.

– Du kan sætte loungesættet, som jeg sidder i her, i Vesterhavet, uden at det bliver ødelagt. Det bliver produceret af samme virksomhed, som også producerer til boreplatforme, siger Sander Kobes, indehaver af havemøbelvirksomheden Lapatio. Sander Kobes sælger både til private og virksomheder. Især restauranter og cafeer nyder godt af Lapatios lækre havemøbler og store parasoller – sidstnævnte klarer også en tur i godt, vestjysk blæsevejr.

– Både havemøbler og parasoller er god kvalitet, og der er faktisk flere og flere, der gerne vil give lidt ekstra for at få nogle møbler og parasoller, som kan holde i mange år i det danske klima – året rundt. Også hynderne kan ligge ude hele året – du skal ikke slæbe dem frem og tilbage fra stuen eller skurret hele sæsonen. Hvis de bliver beskidte, spuler du dem bare over eller bruger en børste til at fjerne snavs. Så er de så gode som nye igen, siger Sander Kobes.

Du kan sætte loungesættet i Vesterhavet, uden at det bliver ødelagt. Det bliver produceret af samme virksomhed, som også producerer materialer til boreplatforme.

Livskvalitet til hverdagen

30-årige Sander Kobes er fra Holland, men flyttede til Danmark, fordi han mødte sin kone Lea. Parret har fire børn sammen. Gode havemøbler og parasoller giver livskvalitet, er Sander Kobes faktisk overbevist om.

– Den tid, du sparer på at slæbe havehynder frem og tilbage eller ærgrer dig over, du ikke gider slæbe hynderne ud, kan du i stedet bruge på at slappe af med en kop kaffe. Fem minutter mere her, et kvarter mere der i dine havemøbler – det løber op – og giver dig mere tid udenfor. Mere livskvalitet i din hverdag.

Sander sælger havemøbler og parasoller i god kvalitet af en helt særlig årsag.

– Jeg vil gerne levere et godt produkt og give en god service. Når vi leverer kvalitetshavemøbler og -parasoller, som holder til det danske vind og vejr, så får vi ingen reklamationer. Du kan godt sige, at vi samler på glade kunder. Når kunderne er glade, så er vi også glade her hos Lapatio, for så skal vi ikke bøvle med utilfredse kunder og ringe og skrive til leverandører. Vi får en meget roligere hverdag og kan i stedet bruge tiden på at udvikle forretningen eller være sammen med familien, siger Sander Kobes og uddyber:

– Min telefon ringer fem gange om dagen. Den ringer selvfølgelig lidt mere inde hos Camilla i kundeservice, men kunderne kimer os ikke ned, og de vælter ikke ind i butikken her – selv om det er højsæson. Det er helt bevidst. Jeg vil ikke leve et stressende liv, for jeg har været nede og vende der, hvor det ikke er sjovt. Vækst er selvfølgelig godt – og jeg håber da også, at vi kan vækste og blive større – men det er ikke for enhver pris. Hellere vækste roligt, så vi alle kan følge med – både os her i Lapatio, hos vores leverandører, fragtmænd og kunderne. Det hele skal hænge sammen.

Nyt koncept til erhvervskunder

I efterårsmånederne skal showroomet på Gartnerivej i Holstebro udvides. Et værksted sløjfes, så der bliver mere plads til udendørsmøbler og parasoller. Og så arbejder holdet hos Lapatio på et nyt koncept til erhvervskunder.

– Efterår og vinter er stille måneder hos os, men vi vil jo gerne holde gang i forretningen alligevel, og derfor vil vi nu til at sælge til eksempelvis caféer og restauranter, så de kan modtage deres varer til sæsonåbningen i marts/april – i stedet for at de først kommer i tanker om at bestille der, og de så skal vente på at få leveret deres nye møbler og parasoller. Det er smart for kunderne, og det er smart for os, understreger Sander Kobes.