SYDBANK // NOTION

Sydbank sikrer det bedste samspil mellem kundernes privat- og virksomhedsøkonomi

Hos Sydbank på Søndergade i Horsens ser de kundernes private formue og virksomhedsøkonomi som en helhed. Med en bred vifte af kompetencer og digitale værktøjer samlet under samme tag, sikrer de, at bankens kunder opnår synergi og økonomisk overskud – hele livet.

Sydbank i Horsens tilbyder »full scale rådgivning«. Det har særlig høj værdi for bankens velhavende kunder, som ofte også driver egen virksomhed.

»Det gør en stor forskel, at vi har samlet kundens aktiviteter ét sted og sikrer sammenhæng og overblik,« siger filialdirektør i Sydbank i Horsens, Flemming Hansen og fortsætter:

»Virksomhedsejere fokuserer på at drive en sund forretning og levere gode resultater. Men de er naturligvis også
interesseret i at opnå et fornuftigt afkast af kapitalen, så de kan opretholde samme gode levestandard hele livet. Det kan være en stor opgave at gennemskue, hvordan man gør det bedst. Og det er der, vi kan gøre en mærkbar forskel.«

SYDBANK // NOTION

Sammen om kunden

En formue er en kompleks størrelse, der både involverer investeringer, pension, skat og, i mange tilfælde, også et eller flere selskaber. Hos Sydbank i Horsens får kunderne dedikeret formuerådgivning, der dækker alle finansielle områder.

»Kunden bliver tilknyttet en Private Banker, en investeringsrådgiver og en erhvervsrådgiver. I fællesskab planlægger og optimerer vi både formue og investeringer, så det giver det bedst mulige afkast i sidste ende,« siger Private Bankingdirektør i Østjylland, Anders Andersen. 

Det giver ro i maven, at vi kender både virksomheden og personen bag, så vi kan tage hånd om alle aspekter i kundens økonomi

»Det giver ro i maven, at vi kender både virksomheden og personen bag – og kan tage hånd om alle aspekter i kundens økonomi. Konkret betyder det, at når vi mødes om et privat anliggende, og der opstår et spørgsmål, som vedrører kundens virksomhed, så sidder erhvervsrådgiveren i samme hus. Dermed er svaret og afklaringen meget tæt på,« supplerer Flemming Hansen.

Langsigtet rådgivning

Med udgangspunkt i kundens aktiver, indtægter og forventet afkast udarbejder rådgiverne en formueprognose på kundens vegne. Sydbank har med deres værktøjer den bedste mulighed for at synliggøre, hvordan kundens økonomi kommer til at se ud i fremtiden – for eksempel når de går på pension eller sælger deres virksomhed. 

»Med prognosen viser vi kunden, hvad der sker med deres økonomi. Det gør det komplekse overskueligt og danner et godt udgangspunkt, når kunden skal træffe beslutninger om, hvordan pengene skal spares op og investeres,« siger Anders Andersen. •