Stibo - Horsens' bedst bevarede hemmelighed // Notion

Horsens’ bedst bevarede hemmelighed ruster sig til fremtiden

220 arbejdspladser gemmer sig bag de mange nye byggerier i erhvervsområdet Horsens Syd. Her arbejder det grafiske supermarked Stibo Complete på at skabe maksimal effekt for deres kunder.

Stibo Complete har oplevet en stigende efterspørgsel på POS-løsninger*. Derfor valgte man for tre år siden at udvide produktpaletten med print og udskæring på skilte, folier, banner, displays og meget andet i en ny POS-enhed. Den er senest forstærket med opkøbet af svenske GigantPrint, som er førende i POS-løsninger i Skandinavien.

»De er et perfekt match til vores strategi. Nu er vi det største grafiske supermarked i Norden. Kunderne kan købe alle grafiske materialer til konkurrencedygtige priser. Det er let for kunderne at handle med færre leverandører, og derfor har vi fået adgang til langt flere kunder, som vi længe har ønsket at komme i dialog med,« siger Mads Dyhrberg Andersen, Category Manager i Stibo Complete.

Innovation i DNA’et

Stibo Complete trykker mange af de kataloger og reklamer, som bliver omdelt i Skandinavien. Markedet er påvirket af, at hele 50 procent af samtlige husstande siger nej tak til reklamer. 

Distributionen oplever store prisstigninger, og mar­ketingsbudgetterne stiger ikke, så der skal tæn­kes kreativt. I samarbejde med kunderne har Stibo Complete udviklet konkurrencedygtige og relevante printløsninger. De består af papir- og format­op­timering og segmenterede distributionsløsninger.

Vi gør hele tiden vores produktpalette bredere. Hvis man ikke forbereder sig på, at virkeligheden ser anderledes ud i morgen, taber man.

Innovationen ligger dybt i Stibo Completes DNA. Koncernen har drevet trykkerivirksomhed i mere end 200 år – og det skal den også gøre om 100 år. 

Bygningen i Horsens blev opført til produktion af telefonbøger. Nu rummer den i stedet de tre afdelinger for printløsninger og reklamebureauet Super-
ego, som lejer sig ind i en del af kontorbygningen.

»Det er med til at vise vores kunder, at vi er me­get mere end bare print på papir. Vi finder de rigtige løsninger til dem – og det er meget berigende at kunne gøre sammen med de kreative ovenpå.« 

*POS er forkortelsen for Point of Sale. Det dækker over standere, udstillingsbaser, figurer og meget mere til detailbutikker.