Reesink construction

Kulturen bygger på nære kunderelationer og gule maskiner

Selvom Nicolaisen & Larsen A/S har skiftet navn til Reesink Construction, holder Ulfborg-virksomheden fast i de solide partnerskaber med kunderne.

Har du kørt igennem Ulfborg, er du også blevet mødt af de karakteristiske, gule JCB-maskiner, der på rad og række byder velkommen til både den vestjyske by og JCB-importøren Reesink Construction.

Udover at levere højkvalitetsmaskiner til blandt andre entreprenører, håndværkere og anlægsgartnere er det en stor del af virksomhedens kultur at skabe lange, solide og professionelle relationer til kunderne.

Én af dem er den Holstebro-baserede tømrer- og murervirksomhed Jensen og Jensen, der i den grad er afhængig af Reesink Constructions højkvalitetsmaskiner fra JCB og virksomhedens gode service. Det fortæller medejer og byggeleder i Jensen og Jensen, Henrik Jensen.

- Jeg får altid den service, jeg har brug for. Ligesom mange andre steder kan det være svært at få leveret sine produkter, men her bliver vi enormt godt serviceret og får stillet noget andet til rådighed, så maskinparken hænger sammen, siger Henrik Jensen.

Jensen og Jensen har eksisteret siden 1973, og med deres over 20 medarbejdere favner de utrolig bredt i deres arbejdsopgaver. Det gælder blandt andet i etablering af dagligvarebutikker, tilbygning for virksomheder, renoveringer samt private husbyggerier.

Udgangspunkt i kunden

Siden 1975 har Reesink Construction været importør af JCB-maskiner og tilbyder i dag et omfattende maskinprogram på over 300 modeller til mange forskellige opgaver. Sidste år blev Reesink Construction overtaget af hollandske Royal Reesink, der i alt har over 2.500 ansatte.

Kunderne er meget afhængige af deres maskiner. Derfor gør vi altid vores bedste for, at kunden får den optimale maskinsammensætning og den rette service, så effektiviteten og oppetiden bliver så høj som muligt.

Men opkøbet og det dertilhørende navn ændrer ikke på, at Reesink Construction – som i tilfældet med Jensen og Jensen – fortsætter med at have kunden i fokus. Det er nemlig en stor del af virksomheden at levere de rette løsninger for kunderne, siger produktchef i Reesink Construction, Thomas Frederiksen.

- Kunderne er meget afhængige af deres maskiner. Derfor gør vi altid vores bedste for, at kunden får den optimale maskinsammensætning og den rette service, så effektiviteten og oppetiden bliver så høj som muligt, siger han.

Maskiner i høj kvalitet

Det gør sig blandt andet gældende for Jensen og Jensens nye roterende teleskoplæsser, som er et vigtigt værktøj i dagligdagen hos tømrer- og murervirksomheden. Højkvalitetsmaskinen fra JCB var faktisk den første af sin slags, der blev leveret i Nordeuropa.

- Den er primært købt til at lave ALDI-butikker, og med mandskabskurven undgår vi at bruge stillads. Derudover er den store forskel fra en almindelig teleskoplæsser, at vi kan holde ét sted og nå begge sider. Vi dækker derfor et langt større område og er meget mere effektive ved hver flytning, fortæller Henrik Jensen fra Jensen og Jensen.

JCB’s roterende teleskoplæsser er en af de nyeste modeller og højner effektiviteten for arbejdet med en bred vifte af redskaber til løfte- og kranopgaver. Den er bare én af de mange gule JCB-maskiner, som Reesink Construction tilbyder sine kunder.

- Vi tager altid udgangspunkt i kundens situation, og vi kan tilbyde en bred vifte af muligheder, når det gælder maskiner, finansiering og serviceydelser. Vores eneste brand er JCB, og vi kender derfor alt til produkterne og kan dermed rådgive kunden bedst muligt, siger Thomas Frederiksen.

Reesink Construction har lokationer i både Ulfborg og Ringsted, hvor det er muligt at opleve det brede produktprogram som blandt andet indeholder gravemaskiner, teleskoplæssere, rendegravere, gummihjulslæssere og saxlifte. •