Skrædderaard

Vognmand i Holstebro glæder sig over de høje benzinpriser

Erik Skræddergaard har fyldt sit lager med øl og sodavand til priser, der gør det til en dårlig forretning at køre til grænsen for at købe stort ind.

Det er ikke hver dag en vognmand glæder sig over høje benzinpriser. Men vognmand Skræddergaard i Holstebro er heller ikke som de fleste. Han har gennem mange år kørt øl og vand for Royal Unibrew og drevet Holstebro Fadøl ved siden af sin vognmandsforretning.

Nu har han fyldt sit store lager i industrikvarteret på Joachim Wellers Vej i Holstebro med pallevis af øl og vand. Ikke blot de helt almindelige men også de lidt specielle af slagsen.

- Det er jo torskedumt at brænde benzin af og køre til grænsen for at købe stort ind, når man bare kan køre her forbi, siger Erik Skræddergaard og tilføjer, at en bil læsset med øl og vand er ekstra dyr at køre flere hundrede kilometer tilbage fra grænsen.
Erik Skræddergaard har fyldt sit lager med øl og sodavand til priser, der gør det til en dårlig forretning at køre til grænsen for at købe stort ind.

Det er af og til, at de store supermarkeder kører gode tilbud, men forskellen er, at priserne hos vognmanden i Holstebro konstant er i den lave ende med typisk ti rammer blandede Royal pilsner og Classic og kvalitetsvand som fx Pepsi Max og Faxe Kondi til 700 kroner. Ti rammer Slotsøl endda til 650 kroner.

- Vi begyndte med lagersalget under Corona-nedlukningerne, fordi grænsen ligesom var lukket. Det er den ikke længere, men mange har fået smag for at komme her forbi i stedet for at køre sydpå. Så den del af forretningen er vokset også efter nedlukningerne, siger Erik Skræddergaard.

Det største hit er Ceres Top Pilsner og Odense Classic Pilsner, mens flere og flere også har fået smag for at købe stort ind af de lidt mere specielle drikkevarer som fx færdige Long Drinks og mousserende rose i små flasker.

Det er jo torskedumt at brænde benzin af og køre til grænsen for at købe stort ind, når man bare kan køre her forbi.

- Der skal jo være noget for enhver smag, siger Erik Skræddergaard.

Udover at lade kunderne reklamere fra mund til mund, annoncerer Skræddergaard også med de gode tilbud på Facebook. Lagersalget er åbent hver torsdag og fredag fra 12-17. •