Tendhim // Notion

Horsensianske Trendhim ansætter kvikke talenter

Den internationale e-commerce- og designvirksomhed Trendhim vokser og er på udkig efter nye kolleger, der ved, hvordan personlig service leveres online. Derfor ansatte de det unge talent, Bálint Révész.

21-årige Bálint Révész var egentlig i gang med at specialisere sig i Facebook-annoncering på sin uddannelse i marketing management på VIA University College. Han rejste fra Ungarn i sommeren 2017 for at tage et enkelt semester i Horsens – troede han.

»Nu har jeg fået job som social media marketing manager hos Trendhim og skal ikke hjem lige foreløbigt. Jeg elsker udfordringerne i at arbejde med sociale medier, og så er det fedt at være med til at få virksomheden til at vokse og studere samtidigt,« fortæller han. 

Et sammentømret hold med plads til flere 

Trendhim er stiftet af horsensianske Sebastian Petersen og Mikkel Andersen. De har solgt smykker og accessories til mænd siden 2007. I dag er Bálint Révész en del af et hold på 35 fuldtidsansatte og 10-15 deltidsansatte, foruden 50 freelancere i andre lande, der hjælper med alt fra kundeservice til oversættelse og support. Det passer den unge social media manager godt:

»Jeg var meget nervøs for, at jeg ikke ville passe ind her. Men alle er så søde, og jeg elsker mit arbejde, fordi der stadig er en ung iværksætterkultur,« siger han.

Trendhim koncentrerer sig især om e-commerce og deres IT-platform. Derfor leder virksomheden efter nye kolleger, der er dygtige inden for udvikling, design, kundeservice og digital marketing. De rekrutterer både til fuldtidsstillinger, elevpladser og praktikophold for studerende.