Superego // Notion

Kreativitet og marketing samlet under ét tag

Superego er et kreativt bureau af 26 marketingspecialister, der allerhelst vil måles på de resultater, de skaber sammen med deres kunder.

De arbejder med lokale, nationale og internationale virksomheder og brands. Fælles for dem er, at de alle kender værdien af og vigtigheden i helstøbt markedsføring og i at stå stærkt i markedet.

Superego har samlet de nødvendige kompetencer under ét tag, så kunderne har mulighed for at skabe stærk og gennemført markedsføring med én, fast samarbejdspartner.

Hos Superego får kunderne et stort team, der favner bredt, og som altid lærer kundens forretning godt at kende.

Vi lever af, at vores kunder har succes med deres markedsføring og kommunikation. Og så er vi kendte for at være uhyggeligt effektive i levering af helstøbte løsninger.

Dengang

Superego blev etableret i 2006 af Anders Juel, som siden 1999 havde været ansat som art director på et østjysk reklamebureau. Han startede på 11 m2 i lejede lokaler hos fotograferne Steentoft Inhouse (i dag Inhouse Fotografi), uden en eneste kunde eller opgave i ordrebogen. 

Der blev arbejdet hårdt på at skabe kontakter og på samme tid startede Anders Juel magasinet 87HUNDREDE, som han senere, i 2013, solgte til Jysk Fynske Medier. Magasinet gav Superego et »boost« i forhold til det lokale netværk. Mange af magasinets annoncører blev også faste kunder hos Superego, og i 2008 måtte Anders se sig om efter mere arbejdskraft. Den første ansættelse var et stort skridt, men en standhaftig og stålsat elev pressede på og fik jobbet.

I dag

Siden da, er udviklingen til at få øje på. Superego er i dag et etableret navn i den danske »reklamebureau-verden«, og kundelisten tæller både lokale, nationale og internationale navne som fx Agila, Hybel Casa Group, Løvbjerg, bytorvhorsens, Edc, LRP, ØnskeBørn og mange flere.

Bureauet er særligt kendt for at være dygtige til at skabe den berømte »røde tråd« i virksomheders visuelle og kommunikative udtryk, og ikke mindst at være i stand til at kunne eksekvere efter­føl­gen­de på alle platforme og kanaler. Grafisk design, kom­munikationskoncepter, websites, social media/digi­tal marketing og strategi er nogle af de kom­peten­cer, kunderne kan få hos Superego. I dag bor Super­ego sammen med Stibo Complete på Saturnvej 65 i Horsens. Tæt på E45, og med masser af luft og p-pladser lige ved døren.