Platan Tæpper // Notion. Foto: Inhouse studios

Gulve, tæpper og gardiner giver mere velvære – også på arbejdspladsen

I mere end 30 år har indehaver af Platan Tæpper, Carsten Nortvig, været en del af butikken på Platanallé i Horsens – først som ansat og siden 2000 som indehaver. Sammen med sine medarbejdere rådgiver han både private og erhvervskunder i, hvordan de vælger tæpper, gulve og gardiner, der giver værdi og mere velvære.

 

Da Carsten Nortvig var 21 år gammel, vendte han hjem fra et college-ophold i USA. Han havde base hos sine forældre, men det varede ikke længe før Kjeld Rasmussen, der var indehaver af Stensballe Tæppelager, som senere kom til at hedde Platan Tæpper, inviterede ham ind i et univers af gulvtæpper og trægulve.

»Jeg manglede at sted at bo og skulle tjene nogle penge. Kjeld tilbød, at jeg kunne leje en lejlighed af ham inde i Horsens – og så kunne jeg hjælpe ham i butikken. Det var sådan, det gik til. Men jeg sagde hele tiden, det bare var midlertidigt. Men jeg er her endnu,« siger Carsten Nortvig med et smil.

Carsten Nortvig holder af den daglige kontakt med kunderne og medarbejderne – og at yde god service.

Platan Tæpper // Notion. Foto: Inhouse studios

Tre butikker – mere værdi for kunderne

Efter 10 år som ansat i Platan Tæpper blev Carsten Nortvig tilbudt at overtage forretningen efter Kjeld Rasmussen. I dag driver Carsten Nortvig desuden Boje Gardiner i Horsens sammen med Henrik Christensen – og Brandts Tæpper i Odder sammen med Jacob Eskildsen.

»Der er en god synergi mellem vores tre forretninger, fordi vi kan bestille større varepartier hjem og fordele dem mellem vores to lokationer. Og så er det ofte sådan, at når folk flytter, bygger om eller rykker deres virksomhed i nye lokaler, så står både gulve og gardiner til udskiftning. Det er en fordel for både os og kunderne, at vi kan klare begge dele,« siger Carsten Nortvig.

Gulve og gardiner giver mere velvære

I privaten indretter mange sig med kvalitetsgulve, flotte tæpper og gardiner, fordi det er med til at give hjemmet personlighed og forbedrer akustikken. Sådan er det også i kontor- og erhvervslokaler.

Når du skal opholde dig i et lokale i mange timer, er det vigtigt, at rummet er indrettet til det. Larm og dårlig akustik er ikke godt for trivslen på arbejdspladsen.

»Når du skal opholde dig i et lokale i mange timer, er det vigtigt, at rummet er indrettet til det. Larm og dårlig akustik er ikke godt for trivslen på arbejdspladsen,« siger Carsten Nortvig og fortsætter:

»Du hører tydeligt de høje hæle – eller når lyden fra samtaler og maskiner bliver kastet mellem rummets hårde flader. Og hvis solen bager på vinduerne dagen lang, giver det også udfordringer. Det løser vi f.eks. med en løber gennem lokalet – og kvalitetsgardiner, der absorberer en del af lyden og lukker lyset ind – men holder varmen ude,« siger Carsten Nortvig.

Platan Tæpper // Notion. Foto: Inhouse studios

Få den rigtige løsning

Smag, funktion og økonomi skal hænge sammen. Derfor begynder et godt samarbejde ofte med, at Carsten Nortvig eller en af hans medarbejdere, kommer på besøg.

»Det er helt gratis og uforpligtende at få os ud og give et tilbud på opgaven. Vi gennemgår de rum, der er tale om, og vi spørger ind til dine behov. På den måde får vi et godt indtryk af, hvad de gulve eller gardiner, som vi leverer, skal kunne.

Det er helt gratis og uforpligtende at få os ud og give et tilbud på opgaven. Vi gennemgår de rum, der er tale om, og vi spørger ind til dine behov.

Vi har vareprøver med – men vi inviterer gerne vores kunder ned i vores store showroom, hvor de kan se vores brede udvalg af farver og kvaliteter,« siger Carsten Nortvig.

Den gode service og nærværende rådgivning betyder, at Carsten Nortvig og Platan Tæpper er i kundernes bevidsthed, når de får brug for hjælp til indretningen i hjemmet eller virksomheden.

»For de fleste går der år mellem, at de skifter gulve eller gardiner ud – trods det har mange af vores kunder handlet hos os tidligere. De er desuden flinke til at anbefale os til venner og familie. For mig at se er det et udtryk for, at de er tilfredse med vores rådgivning, service og udvalg,« afslutter han.

Du kan opleve Platan Tæppers store showroom på Platanallé 60-66 i Horsens eller kontakte Carsten Nortvig på 75 64 20 22.