Bådejerens one stop to shop

Bådejerens one stop to shop

Kunder fra hele Skandinavien, Tyskland og Grønland kommer til Vejle for at købe brugte både hos Bådmægleren.

Du behøver kun at tage ét sted hen, hvis du vil sælge din båd eller købe en større. Bådmægleren i Vejle guider kunderne gennem valget af en brugt båd i høj kvalitet.

»Vi sikrer et hurtigt og trygt salg for køber og sælger. Sælger slipper for at vise båden frem og svare på en masse spørgsmål, og køber kan let sammenligne flere udstillede både på samme tid,« fortæller indehaver Rune Holm.

Han og medejer Marco Nielsen har efterhånden solgt de første 1.000 både og samlet meget erfaring undervejs. De sørger for, at hver båd bliver professionelt klargjort indvendigt og udvendigt, så den er helt i orden og pæn at se på.

Markedets ledende motorer

De fleste går i dag op i, at deres bådmotor sparer på brændstoffet. Nogle kunder foretrækker påhængsmotorer, mens andre helst vil have en indenbordsmotor.

Bådmægleren er autoriseret forhandler af Mercury, som producerer moderne motorer til enhver smag. Når du får serviceret din Mercury-motor hos Bådmægleren, kan du derfor få forlænget garantien. Og selv hvis du ikke har en Mercury endnu, kan du stadig få serviceret din motor.

Sikker vinter-opbevaring

At være bådejer indebærer normalt også en masse kedeligt arbejde med vedligehold, rengøring og sikker opbevaring om vinteren. Men det behøver man ikke at bekymre sig om som kunde hos Bådmægleren.

Kundens båd kan afhentes i havnen, serviceres, rengøres, frostsikres og bundmales, så den er forberedt til den kolde tid i en overvåget hal til formålet.

Sikkerhed og tryghed følger med i handlen, uanset om kunderne får Bådmæglerens hjælp til service og opbevaring eller kommer for at købe en af de billigere både.

»Vi går op i, at alle skal have en god oplevelse. Vi behandler alle ens og sørger for, at alle både lever op til købernes forventninger.«