Ledelsen i Sydbank Horsens. Fra venstre: Erhvervsdirektør Helene Kelstrup, områdedirektør Claus Brandt, filialdirektør Flemming Hansen og Private Banking- og Investeringsdirektør Anders Andersen

I Sydbank er det dygtighed og relationer, der skaber værdi

På Søndergade i Horsens finder du byens og omegnens største bank. Men hvad er Sydbank egentlig for en størrelse - udover at de er størst?

Hos Sydbank i Horsens betyder størrelsen noget. Ja, det kan lyde som starten på en plat vittighed, men det handler faktisk om noget så lødigt som at drive en bank.

»Vi er en relationsbank, som er store nok til at være dygtige og små nok til at være lokale. Det betyder, at vi både kan rumme den helt almindelige privatkundes behov, men også være bank og sparringspartner for områdets erhvervsliv,« fortæller områdedirektør Claus Brandt.

Ægte relationer

I områdekontoret i Horsens finder man både privat-, privatebanking-, erhvervs- og investeringsrådgivere, så man har mulighed for at få alle typer rådgivning i byen, og ikke alene adgang til netbank og et callcenter.

Vi skaber gode afkast af vores kunders hårdt tjente formue.

»Den del har vi selvfølgelig også, men det vigtige for os er, at vi hurtigt og kompetent kan rådgive og træffe beslutninger lokalt. Det skaber ægte relationer, at det er os fra byen, som folk møder, hvad end det er i banken, på gaden eller på CASA Arena,« fortæller Claus Brandt.

Gensidig tillid til hinanden

Fra venstre: Private Banking- og Investeringsdirektør Anders Andersen, områdedirektør Claus Brandt, filialdirektør Flemming Hansen og erhvervsdirektør Helene Kelstrup.
Fra venstre: Private Banking- og Investeringsdirektør Anders Andersen, områdedirektør Claus Brandt, filialdirektør Flemming Hansen og erhvervsdirektør Helene Kelstrup.

 

Nu kan man så tænke, at det alt sammen lyder meget flot og fint, men hvad siger kunderne på den anden side?

Det ville Sydbank også gerne vide, så de stillede spørgsmålet videre til Henrik Olesen, der er direktør i Hovedgård-virksomheden P. Olesen & Sønner A/S. 

»Man har ekspertisen til det hele lokalt, hvor man er tæt på bankens ansatte og har ægte relationer til flere af dem. Det gør mange ting meget nemmere, når relationerne er så stærke. Den gensidige tillid og tro på hinanden som virksomheder er alfa omega, og med den kommer villigheden til at kunne gøre ting,« siger han.

Får noget fra hånden

Henrik Olesen og P. Olesen & Sønner A/S har været erhvervskunder i banken de seneste 14 år, og i dag er privat- og investeringsdelen også kommet med.

I efteråret var virksomheden en del af Sydbanks fremstød i medierne, hvor kunderne blev fremhævet som en del af rygraden af dansk erhvervsliv.

»Det var fedt at være en del af Danmarks Erhvervsbank, som mange af vores kunder og partnere har bidt mærke i. Det er en film, vi er stolte af, som har givet os et kendskabsløft og styrket relationerne til banken yderligere. Det beviste endnu engang, at det samtidig er nogle rare folk, som er troværdige og ordentlige mennesker. Og de får noget fra hånden,« fortæller Henrik Olesen.