Pensionsgruppen - Notion

Personlig rådgivning giver overblik og tryghed – så det kan mærkes på bundlinjen

PensionsGruppen i Horsens hjælper små og mellemstore virksomheder med at få overblik over deres pensions- og sundhedsordning. Med nærværende og personlig rådgivning gør de det komplekse emne overskueligt og gennemskueligt – både for arbejdsgiver og den enkelte medarbejder i virksomheden.

PensionsGruppen har et eksklusivt samarbejde med det kundeejede pensionsselskab AP Pension, som i øjeblikket tilfører Horsens store investeringer i nybyggerierne omkring den tidligere Kvickly-grund. 

»Alle vores rådgivere har mange års brancheerfaring og er forsikringsuddannede. Men det er vores individuelle og nærværende rådgivning, som er vores niche, og som understreger, at vi ikke er som alle de andre. Vi har ikke et callcenter eller en telefon-kø, du kan hænge i. Du ringer direkte til din rådgiver, som kender dig,« siger direktør og stifter af PensionsGruppen, Henrik Simonsen og fortsætter: 

»Vi lever af tillidsfulde og langvarige relationer, fordi tryghed er kernen i vores rådgivning. Vores rådgivere er fastlønnede, fordi fokus skal være på at hjælpe med at skræddersy præcis den løsning, der er behov for – hverken mere eller mindre.«

pensionsgruppen // notion

Forberedt på fremtiden 

Tragedier rammer. Det ved vi. Men det er de færreste, der har lyst til at forholde sig til emner som død, sygdom og ulykke. For PensionsGruppens rådgivere er målet, at folk tager stilling til de hændelser, som statistisk set kan ske. Der er ingen standardløsninger – forsikringer skal matche den enkeltes ønsker og behov gennem hele livet. 

»Det er kun cirka 60 % af os, der kommer helskindet igennem arbejdslivet og bliver pensionister – uden at have brugt forsikringen. Så én ting er, at vi tilbyder produkter, du reelt ikke håber at få brug for. Men alle har realistisk set behov for den økonomiske tryghed, de skaber,« siger Henrik Simonsen

Dit liv, din ordning 

Rådgiverne fra PensionsGruppen er eksperter i at gøre det komplekse overskueligt. Derfor afholder de ofte et fælles informationsmøde, hvor alle medarbejdere får et godt indblik i, hvad firmapensionen indeholder, og så kan medarbejderen tage stilling til sin egen situation bagefter. 

»Det betyder, at folk er godt forberedt, når vi har individuelle samtaler med medarbejderne efterfølgende. Rådgivning skal være individuel for at være effektiv,« siger chefrådgiver i PensionsGruppen Michael Kjærhus. 

pensionsgruppen // notion

Ejer, investér i trivsel! 

Når du bruger penge på at forbedre trivslen i din virksomhed, er det fremfor alt en investering, du kommer til at mærke i dagligdagen og på din bundlinje. PensionsGruppen tilbyder, som en gratis service, at hjælpe deres kunder med at gennemføre trivselsundersøgelser. Alle medarbejdere deltager anonymt og besvarer en række spørgsmål om det fysiske og psykiske arbejdsmiljø. 

»Medarbejdere, der trives og er glade, er mere produktive og har mindre sygefravær. Det bliver også nemmere at fastholde medarbejderne på den lange bane. Og dér har vi fat i noget, som virksomhederne vil kunne se og mærke positivt på bund-linjen,« siger chefkonsulent Casper Ørsted og fortsætter: 

»Vores opgave, i forbindelse med undersøgelsen af sundhedstilstanden, er todelt: Først klarlægger vi resultatet for
ledelsen med en detaljeret rapport – og derefter kommer vi med konkrete løsningsforslag til hvor og hvordan, man bør optimere. På den måde følger vi undersøgelsen til dørs og gør det håndgribeligt at aktivere indsatsen bagefter.«