Kronjylland // Notion

Bankrådgiveren som matchmaker

Det handler om relationer og nærhed for Sparekassen Kronjylland. I en tid hvor mange banker centraliserer og rykker længere væk
fra kunderne, har sparekassen succes med at rykke tættere på kunderne.

En dygtig rådgiver fører kunderne sammen. Det er en af tankerne bag erhvervsrådgivningen i Sparekassen Kronjylland. Det er også en af grundene til, at kunderne er væltet ind i Horsens-afdelingen de seneste år.

»Vi bidrager med mere end penge. Når jeg hører fra én kunde, at han mangler en bestemt leverandør, sætter jeg ham selvfølgelig i forbindelse med én, jeg kan stå inde for,« forklarer Jesper Fogtmann Hansen, Erhvervskundechef i Sparekassen Kronjylland Horsens.

Sparekassens tilgang til service betyder også, at rådgiverne kan bookes til kundemøder, når kunderne ikke har travlt med at tjene penge. Det gør ikke så meget, om det er tidlig morgen, sen aften eller weekend. På det personlige plan har rådgiveren nemlig også noget at hente i den tætte relation.

Erhvervskundechefen får et kick ud af at hjælpe alle sine  kunder, fordi han investerer meget af sig selv i samarbejdet. Derfor kalder han også Sparekassen Kronjylland for en relationsbank.

Tanken går igen i sparekassens sponsorater. Som sponsor i HH Elite sendes der aldrig ”bare” en forvokset gavecheck. Medarbejderne engagerer sig i møder, hjemmekampe og netværket omkring klubben.

Vi tilbyder også netmøder og chatfunktioner

Hurtige og tilgængelige

Kunder i Sparekassen Kronjylland får det direkte telefonnummer til deres egen rådgiver. De kan møde rådgiveren i afdelingen, og alle sager bliver behandlet meget hurtigt. Med den modsatte strategi af de største banker er sparekassen nu vokset til det ottendestørste danske pengeinstitut.

»Vi tilbyder også netmøder og chatfunktioner. Hos os går teknologien således hånd i hånd med den personlige rådgiver, som kunderne nemt kan få fat i lige her i Horsens,« siger afdelings-direktør Lone Reumert Hornstrup.

Du kan også få en hurtig, tilgængelig og lokal sparekasse ved at ringe til Sparekassen Kronjylland Horsens på 87 44 89 00.