Lido // Notion

De bedste madoplevelser driver Lido

Lido Caféen har flyttet sin catering-virksomhed ind i nyrenoverede lokaler og tilbyder business-pakker i biografen midt i Vejle.

Hver dag tænder kokken op i stenovnen på Lido Caféen. Det nyeste tilbud til gæsterne er ægte italiensk stenovnspizza med de bedste, italienske råvarer. Kokken er én af caféens otte fastansatte kokke, som tilbereder mad til omkring 400 daglige gæster i caféen og de gæster, der bestiller roomservice på Cabinn-hotellet på den anden side af gaden.

»Vores vigtigste opgave er at give folk lyst til at komme igen. En af de helt afgørende grunde til, at vi er så velbesøgte er, at vi hver dag forsøger at skabe den bedste oplevelse for vores gæster,« siger indehaver Lars Berggreen.

Den gode madoplevelse har længe været så po­pulær, at han i 2017 stiftede det nye selskab, Lido Catering, i partnerskab med sin søster Bettina, som er tidligere køkkenchef i caféen. De første cate­ring-kunder var Vejle Boldklubs trup og lejerne i Vejle Stadions kontortårne. Nu er der så meget gang i Lido Catering, at det er rykket i sine egne lokaler.

600 m2 muligheder

Lido Catering drives fra 600 m2 store, nyrenoverede lokaler i Børkop, som virksomheden netop har købt. Cateringselskabet har overtaget frokostordningerne, som den tidligere ejer havde med en række lokale virksomheder og plejehjem. Lokalerne giver kapacitet til at tilberede frokost til mange flere virksomheder i Trekantområdet.

»Vi har et super setup med dejlige mennesker, som tilbereder maden fra bunden med lækkert udseende og god smag som det helt fundamentale. Nu har vi plads til stor volumen, så vi samtidig kan holde kuvertprisen på et fornuftigt niveau,« siger han.

I Børkop er Lido Catering nu tæt på motorvejen og har perfekte forhold til at få varer ind og ud. Her er mange parkeringspladser til gæster og plads til at udvide med eksempelvis specielle typer brød og kager, som de i dag ikke kan købe hos deres ellers gode samarbejdspartnere.

Lido Catering forsætter med at tilbyde take-away, som den tidligere ejer af lokalerne gjorde med stor succes. Butikslokalet er frisket op og vil senest 1. december udvide take-away konceptet med delikatesser og gårdbutik, med navnet Lido Deli.

»Vi ser et stort potentiale i Børkop. Den er efter­hånden en stor by med efterspørgsel på mange varer, som man i dag er nødt til at køre til Vejle for at få.«

Vi vinder på fleksibiliteten og på at holde det, vi lover.

24 timers levering

Udover Lido Deli er også Lido Concierge stødt til som et nyt selskab i den voksende Lido-koncern.

Når store udenlandske kunder besøger områdets virksomheder, eller store musiknavne skal spil­le på fx Jelling Musikfestival, kan assistenter hurtigt bruge hele dage på at lede efter den rigtige kaviar eller rødvin.

Lido Concierge letter opgaven med specialcatering målrettet privatflybranchen. Flyselskaberne kan med et døgns varsel bestille fx en tre-retters menu, blomster, cremer, en pyjamas, eller hvad deres VIP’s måtte ønske. Lido Concierge har allerede to faste kunder i Billund Lufthavn, som får omkring 150 leveringer om året.

»Vi siger altid ja til at stille med det ønskede på
præcis den tid af døgnet, der er brug for. Selv de vanskeligste opgaver klarer vi på 24 timer. Vi ved, at vi vinder på fleksibiliteten og på at holde det, vi lover.« 

I biffen med Lido Business

Selvom Lido Biografen ikke er en del af Lido-koncernen, deler den og Lido Caféen området med udskænkning til biografgæsterne. Biografens store sale, som står tomme mellem 8 og 16 på hverdage har givet de to virksomheder idéen til et fælles tilbud.

Store som små virksomheder kan leje en biografsal og holde foredrag eller præsentere designoplæg for op til 354 deltagere. Prisen er kun 800 kr. + 12 kr. pr. person pr. time.

Hvis den nye forretningsstrategi skal præsenteres for alle medarbejderne, kan det fordeles over to sale med samlet 600 pladser.

Se mere på lidocafeen.dk