Gardin Nyt// Notion

Hele Danmarks gardineksperter har base i Horsens

Gardin Nyt monterer gardiner og markiser i hele Danmark. Men de faguddannede eksperter nyder stadig deres kunder i Horsens og omegn.

Der er stor aktivitet i Gardin Nyts show­room på Spedalsø Torv i Horsens. Ordrer fra Huscompagniet og andre store husbyggere er med til at holde indehaverne Poul Groth og Thomas Elkjær i gang.

»Det er et stort kvalitetsstempel. Hvis vi ikke kunne finde ud af tingene, havde vi ikke arbejdet for blandt andet Huscompagniet i 10 år. Vi har leveret gardiner fra dag til dag, blandt andet da en kunde havde glemt at bestille gardiner til et udstillingshus. Vi finder altid en løsning!« siger Poul Groth.

»Men kunderne vælger os ikke kun på prisen, vi får ofte at vide, at vi går mere op i detaljerne. Vi har styr på plusser og minusser ved alle produkterne,« siger Thomas Elkjær

Hvis vi ikke kunne finde ud af tingene, havde vi ikke arbejdet for blandt andre Huscompagniet i 10 år.

Det er fedt at blive valgt igen

De to ejere glæder sig over at hjælpe de samme kunder flere gange. Så ved man, at kunderne har været tilfredse, især når de anbefaler Gardin Nyt til deres netværk.

»Det er et kæmpe skulderklap, når vi bliver valgt igen. Det er fedt at følge virksomhederne, som kommer igen, når de udvider eller flytter i nyt. Vi har stor gavn af hinanden,« siger Thomas Elkjær.

Tager mål og ansvar

Gardin Nyt vejleder og måler gratis op. På den måde slipper kunderne for at bære ansvaret for et forkert valg af gardiner eller markiser.Medarbejderne er enten bolig- og tekstilmontører eller tømrere. Poul Groth kalder dem millimeter-mennesker, fordi præcisionen er afgørende – ikke mindst når der skal skrues markiser i facader, hvor man ofte har brug for sine spidskompetencer.

De mange indkøb til nybyggede huse er med til at sikre en konkurrencedygtig pris til alle Gardin Nyts kunder; både offentlige institutioner, store virksomheder og private kunder.

Markiser er en investering, som er blevet populær de seneste år. I dag får man dem ofte designet specielt til opgaven, så de passer til vinduer og facade. De er hårdføre og kan i flere modeller betjenes fra mobilen.

Gardin Nyt har indrettet et nyt show­room i butikken på Spedalsø Torv, så de moderne markiser kommer til deres ret og kan ses i funktion.