Nordicals // Notion

Ny struktur giver erhvervsmægler større muskler

Nybolig Erhverv ændrede 28. januar navn til Nordicals. Samtidig har kæden åbnet nyt center for marketing og analyse i Aarhus, så de lokale erhvervsmæglere har mere tid til kunderne.

De lokale indehavere Bo Pinholt og Per Ahlgreen har nu endnu mere tid til at skabe værdi for kunderne i Horsens. Da Nybolig Erhverv tidligere på året skiftede navn til Nordicals, blev der ikke ændret i de kundevendte funktioner. Til gengæld blev Horsens-afdelingen styrket betragteligt af specialiserede afdelinger i Aarhus og København.

 »Vi har selv skullet klare det hele før. Nu bliver vores og hele kædens marketing og analyse produceret i et specialiseret center i Aarhus med folk, der har de rette kompetencer. Capital markets-afdelingen i København er ligeledes gearet kraftigt op med fokus på de største opgaver. Vi kan altså koncentrere os om at løse opgaver for vores kunder« siger Bo Pinholt. 

Den nye struktur i Nordicals gør det lettere for mæglerne i Horsens at finde investorer til store projekter. Capital markets-afdelingen har fokus på kapitalfonde, pensionsselskaber og andre store investorer i ind- og udland. Og interessen er stor for Horsens og omegn.

 »Vores kendskab til det østjyske marked for erhvervsejendomme skaber stor værdi for vores kunder, hvad end der er tale om de største investorer, der kommer ude fra for at investere i byen, eller der er tale om de lokale kunder, som vi hjælper med både salg, leje og udlejning af ejendomme i Horsens om omegn«  siger Bo Pinholt.

Globale, lokale og analytiske

»Med Nordicals viser vi, at vi er stærke lokalt og i hele Danmark. Afslutningen »cals« kommer af »locals«, som understreger, at vi er 22 afdelinger med hver vores lokale fokus og styrker« forklarer Bo Pinholt.

Nordicals Horsens fortsætter som før med fem erhvervsmæglere, to sekretærer og en bogholder. Men de arbejder på en eventuel udvidelse af forretningen. Projekterne i Horsens er blevet flere og større de seneste år, og det ser ud til at fortsætte.

»Vi er med til at gøre mange store og spændende projekter mulige. Jeg glæder mig meget til at se byggerierne på havnen, når de er færdige. Det bliver en helt ny bydel i Horsens« siger Bo Pinholt. 

 

Nordicals står bag salget af nogle af byens største investeringsejendomme

Nordicals erhvervsmæglere har i 2018 stået bag salget af flere store byggeprojekter i Horsens. De har fundet købere og lejere til flere hundrede lejligheder i Kanalhusene, Havnehusene og Emilies Plads.

Nogle af de mest markante byggerier i Horsens har Nordi-cals sat sit aftryk på. Senest har erhvervsmæglerne solgt projektet »Emilies Plads« som inve-steringsejendom til PFA Pension for et større 3 cifret milionbeløb. Fra 2020 får beboerne i de 48 ejerlejligheder udsigt til Rådhusparken og kort afstand til alt, hvad Horsens har at byde på. Restaurantkæden Bones har lejet sig ind i det godt 1.000 kvadrat-meter store erhvervsareal i stueetagen.

Nordicals har desuden været med til at projektudvikle og sælge store dele af den nye, kommende bydel på havnen i Horsens. Indtil nu er der i off market transaktioner omsat for op imod ½ mia. dkk. i projekterne Kanalhusene og Havnehusene samt en stor dagligvarerforretning. Flere store og spændende projekter er fortsat under udvikling på helt centrale placeringer i Horsens, herunder salget af sidste etape Havneøen med op til 30.000 etagemeter.