Roesgaard og partners // Notion

Ny partner i Roesgaard & Partners rådgiver om skat og moms

Peter Nordentoft er indtrådt som partner i Roesgaard & Partners, hvor han skal stå i spidsen for firmaets nye afdeling for juridisk rådgivning.

Kunderne har længe efterspurgt rådgivning om skat og moms hos Roesgaard & Partners. Derfor er tidligere skatteadvokat Peter Nordentoft ansat som chef for en ny afdeling af skatterådgivere.

Peter Nordentoft er allerede kendt blandt kunderne, fordi han tidligere har arbejdet som ekstern skatteadvokat for Roesgaard & Partners. Desuden vil mange kende Peter fra hans faste klumme i Jyl­lands-Postens erhvervssektion, hvor han omsætter indviklet skattejura til et sprog, som almindelige erhvervsdrivende forstår.

»Mit mål er at give skatterådgivning et nyt, gnidnings­frit niveau og en helt anden profilering, end den tidligere har haft hos Roesgaard & Partners. Vi samler rådgiveransvaret og vores viden om kunden ét sted, så vi kan være endnu mere proaktive,« siger han.

Som ny partner vil Peter Nordentoft blandt andet stå i spidsen for en række gå hjem-møder for kunder i Roesgaard Academy. Uddelingen af viden er særligt oplagt for ham, da han også er ekstern lektor ved Juridisk Institut på Aarhus Universitet og foredragsholder for eksterne kursusudbydere.

Kunderne vil opleve et full service-koncept, hvor vi kan løse alt det for dem, som vil give dem en bedre forretning.

Roesgaard Academy i Aarhus og København

Skatterådgivningen er blot den nyeste del af de seneste års store udvikling i Roesgaard & Partners.

For to år siden udvidede firmaet den traditionelle revisionsforretning med konsulentafdelingen Roesgaard Consulting.

I løbet af sommeren 2018 er virksomhedens lokaler på Sønderbrogade desuden ombygget og renoveret, så der er kommet nye, indbydende rammer.

Over halvdelen af omsætningen i Roesgaard & Partners kommer fra kunder udenfor lokalområdet. Det er altså ikke alle, der besøger de nye kontorer, så Peter Nordentoft vil også besøge kunder og afholde arrangementer andre steder i landet, herunder i Aarhus og København.

Styrker samarbejdet med advokathuse

Efteråret kommer til at gå med en gennemgang af de kunder, som kan få større værdi med den fremsynede skatterådgivning. I den forbindelse vil samarbejdet med advokathusene blive prioriteret højt.  Endelig skal Peter Nordentoft rekruttere de rigtige medarbejdere til at hjælpe med opgaverne.

»Kunderne vil opleve et full service-koncept, hvor vi kan løse alt det for dem, som vil give dem en bedre forretning. Vores mål er også at blive en endnu bedre samarbejdspartner for både kunderne og de lokale advokater med den her kompetence, som ikke har været i Horsens tidligere,« siger partner Jens Roesgaard.